då har resan börjat!

...en lång resa har påbörjats.... En resa som vi aldrig kommer att glöma, en resa som kommer att förändra oss, en resa som kommer vara enaståeden och inte som någon annan!

Jag ska inte sticka under stolen med att det kommer vara toppar och dalar denna tiden framöver! Fast oj va stark jag är! Speciellt i min högra biceps ;)

Idag har jag varit på min praktik, Haft lite egna lektioner utan min handledare. oj va bra det givk =D. Kan nog ändå lyckas som lärare! Det var himlans kuligt! Sen hade jag liten mysträff med härliga matilda och fatima! Vi pratade lite, gick en liten runda runt slottet och åt glas.. Mumma!! Ni är underbara.... Klart vi ska bo i bauta husen i sommar, grilla och dricka vin! Jag ser specillt framemot överraskningen ;). Undra va ni knåpar ihop!
På kvällningen cyklade jag till jobbet, fick det gjort också, var himlans skönt. Slipper dte imorgon... Har jag en lång och skön eftermiddag imorgon! Kanske åka till torget! Träffa mimmsan kanske!?
Jag hörde rykten om att det var grillning på västregård... Cyklade vidare upp till min kära mamma och pappa. Och mina underbara syskon ! Hihi... annie visade upp sitt stolta verk för dagen, målt taken på torpet! Oj va fint det blev! Ska hjälpa dig!!! Det är så otroligt kuligt att måla!
Men vilken underbar kväl det blev. Massa god mat, skratt, ärlighet ! Elias får allt stå ut med endel! Och (inte lika) god likör! Men det var bara att dricka och se glad ut! En sketen tisdag ! Nu sitter jag och tittar på house! Han räddade än en gång ett liv! Bra "kempat"!

Sitter just nu och drömmer lite om min hjälte! Nu börjar ett äventyr en resa ett minne för livet! Är avundsjuk är jag allt!

Ingen kan göra allt, men vi kan alla göra något!

Lägg en peng i bössan, hjälp de som behöver det. Du har redan rent vatten i kranen, du har en tandborste att borsta tanden med. Du har rena stumpor, trosor och kalsonger att klä på dig på morgonen! Tänk en tredje gång innan du bara går förbi och titta framåt och inte åt sidorna!! Det finns tusentals som vill vara som du, där du är!

var ett tag sedan...

tingeling...
Har varit i norge på en underbar skidresa med utbidningen. Hde kalas kuloch underbar skdåkning! Om ni ska åka skidor i norden, Åk till Trysil. Skippa de svenska fjällen!!

Kom hem på lördagsnatten till växjö från skidresan. Kom in genom dörren, in i duschen ut igen, packa upp packa ner äta en macka, sedam iväg igen till stockholm. Snacka om en hektisk helg. Var uppe hos wille i sthlm på anhörighetsdag! Det var riktigt trevligt att få träffa demänniskor runt omkring honom. Har fått ett ansika på de dem han pratar om. Himlans kul!
Hur mysigt som helst.

paus... repotage från afghanistan.....
Det var intressant, stackas flickor som inte får gå i skolan, 60 % av afg. befolkning är analfabeter.... Jag skulle kunna sätta mig på ett flyg ner dit NU för att undervisa flickorna! (Fast jag skulle behöva en tolk, för jag kan inte prata dari(tror de heter så språket!))
Jag kan bli så förbannad på omvärlden och deras syn... Förstår varför min älskade älsk åker ner för att hjälpa kvinnor och barn! Och deras land för att de ska kunna ta hand om varandra själva, utan hjälp. Men det finns ju SÅ många olika åsikter, och om två eller flera inte har samma åsikt dödar de varann... Så gör vi väl inte alls i samma utsträckning i sverige!?

Idag har jag börjat på min praktik igen. Skojjigt! Har lite jag ska planera ikväll, så jag är förberedd hela veckan med lektioner. De är för söta barnen på¨skolan. Idag var de massa som frågade om jag var där imorgon, så blev de jätte glada när jag  sa JA! Hihi...

Jag vill ge ett stort tack till alla mina nära och kära som finns här för mig. Speciellt nu när det börjar dra ihop sig med avfärd för min älsk. Jag kan bli precis hur som helst. Fast troligtvis drar jag mig väl undan i början. Mycker tårar blir dte nog allt om jag känner mig själv rätt. Men då får ni fälla tårar med mig. Matilda du vet hur det är. Vi får bjuda in jennie med, hon är brapå att fälla tårat ;).  
Usch va jobbigt det kommer att bli. Men jag är så stolt över honom! Han kommer göra ett enormt bra jobb. Tänk om man ändå hade varit lika duktigt och brunnit så för någonting som han.

Lovar att uppdatera här oftare nu... Har legar lite på latsidan, eller det har jag inte. Jag har haft så jävulskt mycket att göra. 

Tingelingtjingeling

RSS 2.0