rädda mammorna!

Sätter här hemma nu framför tvn och kollar på tv 4, rädda mammorna. Vad ska jag göra? Jag får en sådan ångest att bara sitta här hemma och titta på när de är så många som behöver hjälp! Jag måste göra någonting! Jag vet inte hur bara! Jag vill vara den som får ett barn att le, en mamma att bli stolt över sitt barn som överlever, ge de förnödenheter som behövs! Så mycket känslor som dyker upp, familjer som splittras, övergrepp och hot. Hur kan denna världen jag lever i bara vara så. Vilken värld lever jag i??? Vilken värld tror jag att jag lever i??? Jag måste börja leva i den världen jag lever i! Något måste göras, jag måste göra något! Jag kan inte längre sitta bara och titta på! Klarar inte av det längre!

Idag blev det allt fria min mamma, det är ju morsdag! Hon fick en grästrimmer av sina underbara barn! Det var kul att göra henne glad! =).
Imorgon är det tillbaka till skolan, examination, orientering, klassfest! Ledig på tisdag, ska bli riktigt skönt att ta igen sig lite, har haft fullt upp. Onsdag är det tillbaka på banan med orientering och friidrott, tyvärr ska de bli sämre väder. Torsdag en promenix hela dagen, utedag, ska bli skojsigt! Sen är det äntligen sommarlov! Snart kommer min underbara älsk hem till mig, längtar något enormt efter honom. Tror inte jag släpper iväg honom igen! Aldrig! (tyvärr måste jag det, har inget val! men men det är bara att bita sig i läppen, som med allting annt som man inte trivs med!). Känns lite tomt nu när det börjar bli sommar, förra året levde vi på sjön nästa hela tiden när vi var lediga, men nu blir det lite mer kompremerat. Men det blir massamys det också!

Men till helgen sen är det hemlig utflykt med brudarna, undra vart vi ska?? Med övernattning var det tydligen!? Humm vad har de hittat på? Jag är faktiskt lite nervös, vad ska jag ha med mig? hiihiii!
 
Nu ska jag borsta tanden och skutta ner i sängen och imorgon vakna med ett leeden på läpparna, för det är den fösra sommarmånadern! 1 juni! wiii här kommer jag! Beach 2009!

Dröm sött och sov gott! Önska mig lycka till på examinationen imorgon!

en ny fas i livet!

Ja nu sitter jag här hemma hos mina föräldrar. har precis varit på 25årskalas hos min kära kusin! Grattis till honom! Fick brunch där, mums gott!
Är hemma igen efter två dagars utflykt. Cykelutflykt, som jag tidigare skrivit om! Tusan va trevligt det var. Vi är bara 3 i våran lilla basgrupp som cyklade tillsamans, jag anna och så klart daniel! Så kul hade vi! Cyklade, fikade, skrattade och så kom det enhel del regn, då vi fick besöka båda kyrkor, församlingehem och gamla tanters trappor.. haha... vi är ju för bra! Men när det regnet står som spö i backen och det åskar som om någon slog med kastruller, ha inte nöden någon lag! Så det så! Men vi klarade oss fram till målet i osaby! Där satte vi upp vindskynd och gjorde fina toaletter och diskplatser. Sen fick vi läras oss lite av olika växter, va de är bra för, tex om man har brännskada eller är vilse i skogen, vad man ska äta. Tyvärr va jag så oehört trött i skallen, så det gick ut lika snabbt som det kom in i knoppen! Sen kom kvällen och natten började smyga sig på, vi kröp ner i våra sovsäckar och under våra skydd. Så mysigt. Vi var ju bara tre i vårat, så vi hade gott om plats, men dock inte lika varmt som hos de andra som var flera. Men anna fick allt lite värme av mig! hihi! Som tur var var det inte många mygg, inte ett bett! En poäng till mig! Alldeles glad när jag vaknade, att jag inte störts av dessa småkryp! Men nöjd efter en natt med mycket sömn stiger vi upp äter lite frukost, gör en väldigt svag nyponsoppa... Men det är detvarma vi vill åt! Sen var det bara att sätta igång med aktiviteter. Jag johanna, anna martina och jonna byggde oss en vippbro. Vi var experter på detta! Bra blev den också! Vi ska vara stolta över bygget! Sen led dagen mot lunch och ihop packning och en cyklingstus hem. Det var med delade känslor jag hoppade upp på cykel, tusan va skön det ska bli att komma hem, men va jobbigt att cykla hem, i desutom MOTVIND, som hela dagen innan! Men efter många tramp mycket fokusering i uppförsbackarna såg vi vatterntornet och vi var framme. Hemma igen! Skönt!

Någonting som hör till berättlensen är den, att min mobil på morgonen inte riktigt var som den brukar, har fungerat utan problems i nästan 4 år. Men nu, när jag är ute i skogen lägger den av! Snällt schyst! Lite eller mycket ilska och vrede över detta! Så när jag kom hem, kom mamma o hämtade mig och min tvätt, sen åkte jag och köpte mig en ny mob. Tyvärr försvinnner alla mina nummer. Så a mina vänner, kan inte nå er om ni inte nå mig först! Men eniro är bra och även msn! HAr byggt på min lista lite.. Men alla lumpen nummer gooon! Får ragga upp dem på något sätt! Men vilken fin mobil det är, rosa böev det! Så den matchar min laptop, så klart! Hahahaa... lite fåfänga eller vad! Nej en kul grej, lite mer personlig! Helt klart! Så klart va jag tungen att be wille kika på nätet så modellen va BRA, med funktionerna och likande. Måste ju ha hans goskännande ;). Hahaa.. men han har iaf lite mer koll än mig på det dära med elektronik!

Nu smäller det snart! Inte långt kvar till raketen lyfte! Hur bra som helst! Ikväll blir det nog lungt, kanske ses med filippa! Vi får se vad som händer! Imorgon ska vi nog åka en runda! Det är ju morsdag! Så klart!

Glöm inte solskyddet, solen skiner ute, så du inte bränner dig!

Väder: 27gradet och strålande sol!

tusen röda rosor!

Va vackra dom är! Aldrig sett så fina rosor i hela mitt liv. Och nu säger jag inte så bara för att jag måste, utan för att dom är det!

IMorgon bär det av ut på cykeltur. Ska bli jätte kul och spännande! Älskar detta! Men är lite orolig s jag fått med mig allt. bara det håller sig vädret, tyvärr va de risk för regn. Men de kanske blåser över i natt, så som de blåser!!

Men nu är de bums ner i sängen efter en heldag på värendsvallen och friidrottstävling med en massa 4or 5or ocg 6or! Himlans kul va det! Och sen en kanotexamination som jag och johanna klarade galant!!

Akta er förstopptäcknet, det kan vara jag som är ute och går... Sååå mycket sol, ser ut nästa som om de va jag som var i bulgarien och inte kära syster ;) (Måste ju hetsa henne lite!)

Cykla försiktigt och hjälmen på!

förälskad upp över öronen!

Titta vad som dök upp vid min dörr idag! Han är så underbar min william!

Titta vad som dök upp vid min dörr idag. 12 rosor, för 12 månader! Vad han är underbar min william!

Geleråtta!

Sitter och smaskar på gotte. Är helt slut i hela kroppen, och knoppen. Idag har jag nämnligen paddlat kanot! Hela dagen. Det va riktigt kul. Vi övade paddelteknik, och framförallt räddningstekniker. Vi var ju tvungna att kunna rädd om någon faller i vattnet. Så det var bara att vicka på kanotet och falla ner i vattnet och hoppas på att någon kom och hjälpe oss. Jag fattar inte vad det är med mig, jag började typ hyperventilera när jag föll i. Hemskt, tur jag hade johanna som pratade med mig och fick med att andas lungt ! Men andra gången, när vi examinerades gick det bättre! Då var det varmare med, för solen har skinit hela dagen och värmt upp vår lilla sjö. Nu när vi slutade var alla röda som tomater, och jag med. Sitter och grimansera med ansiktet, guuu va det svider.

Tänkte jag skulle börja packa a eller lägga fram packnings tills på torsdag när vi ska ut och cykla på hajk ;).

Nu sitter jagf faktiskt också ocg väntar på någonting.. har blivit beodrad att vara hemma att wille nu. Det kan kanske komma någon och plinga på... humm....?? Inte han va? Det sker bara i mina drömmar! Det är faktiskt så att det är ett helt år idag! Och vet ni vad, kärleken blir absolut inte mindre, bara starkare! För han är min bästa vän och min klippa ♥  puss på honom!
Ikväll blir det kanske lite romantisk pizza med matilda vid sjön och solnedgången =)

Nej nu ska jag börja lite planering inför cyklingen!

Paddla lungt så ni inte faller i sjön

En mycket trevlig kväll!

Absolut! Är helnöjd med helgen. Har sett så framemot denna helgen. Och det var så bra att den blev så lyckad!

Dagen börkade tyvärr lite siså där. Men det glömde jag lika snabbt med hjälp av lite uppmuntran med min snälla far. Vi åkte till stan, hälsade på på systemet, sen åt vi lunch på stan. Trevlig att få lite kvalitetstid med pappsen. Sedan bar det vidare till golfbanan. Lillebror spelade ju tälving. Gick och följde hans sista 9 hål. Han spelade riktigt bra! Kul att se. Tyvärr hamnade han med någon stöddig typ som bara gick runt och skröt om alla sina MVG i skolan, och ljög om hur många slag han hade. Usch va ara man kan bli på sådant!! 

Sedan var det bara hem, plocka iordning lite och matilda med sina brudar och grabbsen. Det blev en massa grillning, musik och massa skratt. Sen bar det vidare till marcus och ica för att köpa jordgubbar för att göra en frozen (som blir lite sur tyvärr). Hur kul som helst var det. Dans och sjung med hemmagjord mic och hopp i soffan. Matilda vi var grymma på scen! 

Mot kvällningen bar det av till festivalområdet..............

Idag har jag hunnit med en himlans massa, gick upp runt 10, väcktes av syster. Snällt! Diskade och plockade iordning i min lilla lya. Blev sugen på kokskakor, så jag bakade det samtidigt som jag åt frulle. Sen cyklade jag till mina kusiner för lite till frukost. Mysigt! Sen besökte vi lilla mormor o morfar, fikade lite och pratade lite. Efter att vi suttit där cyklade vi en liten runda till mamma o pappa. Vi hade ju faktiskt inga hjälmar annie. Men det gick att cykla på kalmarvägen iaf. ;). 
Grillade lite, solade och sov på altanen och fikae i skogen. Sen cyklade vi genom skogen hem till mig. Har jag huniit med mycket idag, eller har jag! Och u ikväll har matilda varit här, och vi åt tacos, gottgott =).
Nu ska jag nog borsta tanaden. Imorgon är det kanadensare så det står härliga till! Kul ska det bli!

En sak till. Satt här, och plötsligt plingar det till i min mob, och jag får ett sms..... Inte ifrån vem som helst! Utan wille! Tro att jag blev glad! Snart är det sommar och sol! En massa båtåkning!

Tingeling!
 

god morgon!

Att jag aldrig lär mig!! Sitter här och tittar på mobiltelefonen i hopp om att det ska plinga i den. Får inte missa telefonen, tänk om det ringer, och jag diskar eller dammsuger, så jag inte hör telefonen. Får ju inte hända. För om jag missar, kan jag inte ringa upp. Har inget nummer att ringa! Om det inte ringer, har det kommit upp en massa jobb eller någonting annat som är tvunget att göras. Om jag känner mig själv rätt, kommer jag aldrig lära mig! Det är jag i ett nötskal! Absolut, kan inte göra någonting åt det! Men det är ju faktiskt bara jag som drabbas... så det gör inte så mycket!

Igår blev det en trevlig kväll.Umgicks med matildavännen och hennes vänner. "minglade" lite och sen bar det av till amfium, i hopp om att vi skulle kunna grilla korv, utan KOL! Hallå, det går ju aldrig! Men har man gjort lumpen försöker man med allt. Matilda sprang i "skogen"/diket och letade efter brännbart. Men tyvärr gick det inte. Vi fick gå hem till mig och steka korven istället. Sen satt vi här hemma och pratade oc skrattade till halv 1. Oj vad vi gäspade! Det var skönt att sova i natt!

Vaknade i ottan idag. Tog på mig lite sköna kläder och gick en promenix på morgen, och gick och handlade lite frulle. Det är så skönt att gå en promenix innan frukost, har satt det i rutin nu på mornana. Men nästa vecka hinns det tyvärr inte med. Om jag inte ska gå upp innan solen går upp. Men det orkas inte med! Jag har ju hela sommaren på mig!

Idag blir det en sväng in till stan. Måste ha lite gott gott tills ikväll så klart! För ikväll är det feast på campus så det smäller om det! Ska bli riktigt kul! Har längtat läge efter helgen!
Och absolut håller jag min tumme för min skitunge till lillebror som spelar golftävling idag.han är på touren idag! Slag golf, så jag hoppas att han spelar smart! 36 hål, hade aldrig pallat att gå det på en dag! Men han är bra och fixar det! Bara det går bra fär honom med! Han tävlar ju med de som har bättre hc. än honom!

Nu måste jag nog lägga mig och läsa lite tills på måndag. Om kanotpaddlng!

Ha det så bra alla där ute i det civila mörkret!


jag borde förstås vetat bättre!

........  Ååå vad blev du av???

Känns lite ensamt på denna sidan av bordet idag!

Uscha, sitter och lyssnar på Gyllene Tider! Älskar deras låtar/texter! Hahaha... tänker på när wille brukar sjunga för mig. Alltid kommer någon G.T låt upp. Och jag försöker nynna med så gott det går. Dålig som jag är på texter, brukar jag hitta på lite som jag tycker låter bra! (inte alltid omtyckt!). Jag tycker iaf att jag är bra!! Så det så!

Ihelgen blev det en runda till ölandet. Pappsen kom med nya bilen och hämtade upp mig i onsdagseftermiddag, efter en enormt hektisk dag och lektion på sportfältet med fotboll, slagbollspel och massa regn och åska! Men vi överlevde! Men det va skönt att komma dit. Faktiskt var hela familjen tajton där. Hela 5 st, fast plunt fick stanna hemma denna gången, hon får inte plats! Faktiskt var det jätte bra väder där, det skulle ju vara regn och rusk, men igår satt vi hela dagen och solade, så man fick alltlite färg. Gott gott! Så man ser inte ut som ett spöke. Tappat all färg jag fick i brjan av majnär de va så fint väder. Men nu är jag back in black igen! haha! Kommer aldrig komma upp i willes dimentioner, men han är ju född sådan! Det är ju inte jag! faktiskt blev det årets första dopp i östersjön också. Absolut inte av mig, men mamma, annie och elias!! Idag var vi en sväng i borgholm och strosade, mycket mysig stad, där kan ni köpa er ett litet hus mamma och pappa!!

Nu ikväll blir det lite vin och ah. hos markus med matildan och hennes vänner. Bäst att jag uppför mig, för de har ju sett framemot att träffa denna omtalade klara! Så jag f¨rslå på det stora leedet!! Hahah... vara mig själv alltså!

Väntar och på ett litet samtal från min älsk! Undrar om han kanske har hämtat posten ......!?!?! Om han har fått något, vem vet, tror hans kära mamma skulle skicka något ;). Sen är det faktiskt så att jag saknar hans röst, skratt och f höra hur det är med honom. Lite oroligt down there! Men snart får jag pussa på hans panna igen! Snart så! Bara ett stenkast ifrån!

tuffa tider.... tänkter alltid på dig när sommaren slår ut..... Det var aldrig meningen att det skulle bli jag och du ;) (Tur att det blev jag och du!) för jag har en sån tur som får vara med en sådan som du! 

Veckan blir hektisk... paddla kanot, friidrottstävling med små barn, ut på cykelhajk tor-fre! Men tusan va kul det ska bli! Visa mitt rätta jag, skogsmullenklara, här kommer hon med mossa i håret och yxan på axlen!

Ha det bästastebäst!

Du är ett sorts mirakel, att jag är här hos dig.

Ljuvlig sång!

Kom precis hem från stan. Har varit och lyssnat på min underbara kusin som sjungit. En konsert med klassisk musik, modern och egenskrivet. Mycket mycket bra var det! Hon har en sådan fantastisk röst att man får tårar i ögonen! Om jag någongång gifter mig. Då ska hon allt sjuga!! Går inte att beskriva i ord hur duktigt hon är! Ni får helt enkelt lyssna någon gång!

IDag är det måndag, en ny dag på universitetet och leka viktig och duktig! Har varit lite down, i och med huvudet! Men jag tog mig igenom dagen, med lite sömn och tabletter. Men det gick. Missade iaf ingenting! Det var huvudsaken... ragadisch!
Imorgon är jag ledig. Så enorm sjön. Men dock måste jag sitta hela dagen och skriva arbete. Om jag hade gjort det innan, hade jag kunnat vara ledig. Men det går inte, för jag har inte hunnit. Så jag kan inte ens drömma om det! Så klara sluta tänka så!!!
Nu ikväll blir det bara att mysa framför tvn, är ju spårlöst nu! Spännande, de letar efter någons pappa. Vi håller tummarna för honom att han hittar honom!
 
Nu är det v.21, v 22 är det jätte mycket i skolan, v 23 slutar jag skolen. v 24 är det myspys och sommaren börjar. Ledig vecka innan jobbet börjar! Ska bli skönskönt med lite jobb. Och sen en massssa semester. Kanske tar mig en resa någonstans. Måste hitta någon som vill åka med mig bara. Alla är ju tusan redan upptagna. Får ta med mig pappa! Ja för min syster åker ju till bulgarien på tisdag! Bokat idag, blir man avundsjuk eller blir man!?!?!?!?!? Vill också åka till värmen och havet! Man kan inte få allt!

Ni får ha det så bra! Nu blir det spännande här på televisionen!!

Tingeling,

Glöm inte simglasögonen när du går ut, för det regnar!

Då var snart helgen över...

Hejsan svejsan!

Sitter och bara njuter av tytnaden framför "vad blir det för mat". Ganska trevligt att titta på faktiskt.Moberg är ganska rolig! Har haft en mysig helg! Började med en lugn och trevlig fredagskväll. I lördags var vi en sväng på öland och njöt av stillsamheten, det blev allt en sväng tillIKEA med. Köpte mig en pall, så jag når upp till mina översta hyller i köket! Det 'är bra! På kväll fick jag grillbesök av annie och lisa, det var trevlans det. Grilladeåt och tittade på eusovision. Det var en bra startfält tycker jag allt i år. Men dock som sverige ganska långt ner. Men bättre lycka nästa år!
Jag lyckades faktiskt dra ihop ned mycket god frozen strawberry margarita också. Det var ingen äkta, men en frozen strawberry var det allt! Smaskens! Matilda du ska allt få smaka på en snart! Nästa helg till allkårsfestivalen!

Idag har jag varit duktig och jobbat. Sen cyklade jag upp till mamma och tog med henne igenom skogen till universitetet. Var invigning av bron här. Så hela familjen traskade dit. Myspys! En vandrig på slottet blev det också, in i de små gömmerna. Va fint det är! Där skulle man bo. Fast jag som är så mörkrädd.. hur skulle det gå med alla spöken. Sedan blev det grill hos mig. Grillad kyckling med bulgur sallad mumms var det!
Nu i efterdmiddag har jag och syster bakat snickerskakor... Blev så sugna på det. Så vi bara var tvungna! Och dom blev ju fantastiskt goda. Nu är de nerbäddade i frysen. Så jag har att bjuda på när jag får finfint besök!

Ikväll blir det till att bara sitta i stolen framför tvn. Ska bli så skönt. Har lite huvudvärk, så har inte planerat någon värre aktivitete! Av en konstig anledning titter jag och kollar på bingolotto. Men tror jag ska kolla på robinson. Missade det igår.
imorgon är det tillbaka till skolan. Blir lite att skirva denna veckan. Måste få färdigt det på tisdag. Så slipper jag ha det hängande över mig. Sen är allt färdigt för sommaren! Så skönt!

Tingelingtingeling! 

Glöm inte pannlampan i natten så ni inte går in i ett träd!

fredagskväll och styckning!

Ja nu sitter jag här hemma hos mamma och pappa. Ska sova här i natt, hände en liten olycka idag så jag tror att jag inte vill sova ensam inatt. Man vet ju inte om man vaknar! Och sen ska mamma och jag köra till öland imorgon, tidigt som attan. Myspys, systeryster är redan där, så det blir en mysig dag på ölandet!

Dagen skulle man kunna sammanfatta som en liten olycksdag, med mycket fart i! Började morgonen med att det plingade på dörren. Hyresbostäder kom och skulle sätta upp ett don i taket som trillat ner. Där stor jag bara i troller, må tro att jag stressade på mig resten. Hahhaa... komiskt! Sen bar det av till skolan, första natten på länge som jag sov så got som jag gjorde. Tack johnblund, du är en ängel! Hade en trevlit dag i skolan. Hade en massa kuliga stationer, skjuta bollen i mål, hänga i lianer, rocka rockring, springa hinderbana på tid... och det sista, göra akrobatik. Inte lika kul. Min grupp skulle testa sig på att göra en figur. Jag och jonna skulle ställa oss på tobbes och emelies ben. 1 2 och 3 pang säger det... Jag och jonna smäller i varandras huvuden så det låter i hela salen känns det som. Får stjärnor för ögonon... haha lite komiskt blev det, men oj va ont det gjorde i våra små bollar. Är helt öm i huvudet, haft lite illamående och huvudvärk, blev lite orolig om det var en liten hjärnskakning. Men vad ska man göra åt det om det skulle vara de.. Men klara klarar allt! Bara hon vill och kan! ;). Sen bar det vidare till simhallen för examination. Var inte hundra i huvudet, så jag började att sattsa på livräddnigen, och det gick jätte bra. 1,25 sek. Det va bra kempat! Bra att jag hade daniel som jag kunde tävla mot. Allt med tid är en tävling, även om det gäller livet! Sen var jag lite mesig och hoppade djupdyket. Kände mig inte hundra för det. Så får ta den om någon vecka. Men det fixar jag då!

På eftermiddagen bar det vidare, lämnade johanna och daniel på stationen. Jag hittade en 15 min parkering, lycklig, för då kunde jag gå och köpa mina skor! Superfina är dom!! Så stolt! Äntligen får jag köpa mig ett par skor. Fattar ni hur längesedan det var jag köpte mig ett par?????? Vintras!! Men nu har jag tillfredställt det behovet på ett tag!
Mamma och jag åkte sen till det traditionella fredagsbesöket hos mormor o morfar. Hade med oss plunt. Inte så lyckat, tjejen spydde på deras matta. Stackas henne, hon kan ju inte säga till om hon mår illa, som vi kan göra. Men det redde sig till slut.

Ikväll, nu var jag faktiskt med mammsen och pappsen hos slaktaren. hahah tänk och se mig där... iof det är ingen märklig syn! Lilla jägaren själv som jag är! Hjälpe till en massa där. De va trevligt! Då har man sett den biten också!
Sen blev det en gotte pizza med eliasplutt och mamma! Myspys framför så ska det låta! Helt klart vann jag (wille kunde TYVÄRR inte vara med och tävla!! ;D).

Nej nu börjar berg flyttar ine! Måste springa ner och titta på det! Ska nog lyssna lite på Im yous sen! Skänker tanken till william, min måne i natten, min gatlampa när jag cyklar hem! (L). Snart ses vi! En lite häftig grej, när vi tittar upp, ser vi samma stärnor!

Hej hopp lingon ....!

snart över...

Ja, imorgon smäller det!! Då gäller det! Sista plugget ikväll!! Sitter och ber till tentagudarna ikväll!! Men nu är jag mycket förberedd så dett kommer att gå hu bra som helst!!

Idag började morgonen hur mycigt som helst. Vaknade vid halv åtta och insåg att jag var tvungen att ta en pluggamorgon. Så jag bestämmde mig för att skippa första föreläsningen (fick reda på att jag inte missat något!), men iaf så tog jag mig och gjorde 2 dubbel mackor, la de i en liten påse, och en Merdricka, mitt sittunderlag och mina papper så gick jag ut, gick till sjön och satte mig på bryggan. Där satt jag i morgon solen, men en macka lite dricka och pluggade. Det var så otroligt skönt!! Bara satt och njöt. Det var bara jag och mitt plugg. Bara fokus på det. Så jag traglade tills jag kunde allt! Sen blev det lite kallt så jag gick hem och pluggade vidare på alla muskler. När jag hade fått nog flörtade jag till mig en promenad med matilda runt sjön. Var jätte skönt att röra på sig och bara gå av sig allt och speciellt prata av sig!! Matilda att du bara står ut med mig i dessa tider! Du är min klippa! Vi skrattar så gott tillsammans!!

Sen fick jag dra mig till skolan, var trevligt det med. var dock väldigt få, Men vi höll ställingarna. Fick allt låna martinas färgpennor med. Det var kul! Är man lättroad så är man!!

Nu ikväll har jag och min underbara syster festat till det lite, vi köpte pizza på Elvan. Fattar ni vad den pizzan är underbar!! Tunna som löv!  ååå så smaskigt det var. Är mätt fortfarande!! Och nu har jag precis kommit hem från jobbet!! Fick min underbara mammas hjälp! Är så lycklig att jag har sådana fantastika föräldrar!! Ställer upp i ur och skur!

Nu sitter jag här hemma och pluggar på hur ögat fungerar. Hade helst viljat ha wille här så han kunde förhöra mig. Och sparka på mig så jag pluggar!! (Fast jag har varit duktigt att plugga, faktiskt!!) Har bara tagit mig en lite paus just nu!! Sitter och funderar på om det ska bliöland i helgen eller inte.Vilket fall som helst måste jag skriva examinationen!! Så jag har mycket att göra, men det är bara att bita sig i läppen. Man ska vara gladöver att man har någonting att göra. Tränk de stackarna som har f¨tt sparken och ingenting att göra! Men iof. det är inte kul när man är så stressad att man inte sover pånätterna, och när man väl somnat och ska stiga upp knappt orkar gå upp.  Får ont i magen och sura uppstötingar!! Men det är väl så det ska vara att gå på universitetet!!  Och en pojkvän i ett annat land som man inte kan prata med på samma sätt som innan!! Det är väl en övergångsperiod just nu!!

Men vad jag längtar till sommaren nu. Ledigt och massa jobb. Spännande med ett nytt jobb!! Ska bli riktigt kuligt!! Ska sattsa på att ta mig några morgondopp med i sjön, ligger bara några hundra meter här i fårn!! Ska allt dra med mig matilda ner (även om hon inte tycker om att bara i sjöar!!)

Nej nu ska jag plugga de sista för kvällen!! Ha det bra ocg njut av våran underbara solnedgång vi har ikväll!

// Klara

Inte som förr...

Nej det blir det aldrig. Varje dag är en ny dag, ett steg mot en framtid.

Har precis puttat ut matilda ut ur dörren. Tyckte hon skulle hem och sova! Och jag behöver allt det jag med! Vi har haft en jätte skoj kväll ikväll!! Först åt vi bakadpotatis med gottgott till. Sen skvallarade vi masssor och surfade runt på nätet... Visade matildan hela mitt förra år med lumpen!! hihi.... Jag blir så stolt när jag ser mig själv i uniformen!! Och så tittade vi massor på tv. Just nyss tittade vi på eurovisionkvalet med svenskan! det gick bra!! Här satt vi med händerna i vädret och hejade i massor!! Hejja hejja!! Matilda du är min sol i mörkret! Specillet dagar som idag.

Fattar inte hur jag orkar med allt. Har så mycket så jag vet inte hur jag bara ska palla med det. Känns som om det är en annan klara och jag står utanför och tittar på. Jag ligger inte alls i fas med mig själv just nu. Har inge koll på någonting, har inte minne ens för en enda grej i mitt huvud. PLUS att man har en miljoner grejer att göra till skolan. Det underlättar lixom inte det hela. Men jag är förundrad över att jag klarar av detta. De trodde jag inte för några år sedan. Att jag skulle sitta här, Då var det en ovis framtid. Jag levde då och nu!! Det som gällde för dagen!! Tror tyvärr att jag har hamnat där igen.... Så otroligt jobbigt! Hatar det! KLARA VART ÄR DIN STRUKTUR I LIVET??????????????? Den försvann kanske när snön smälte!? Vad vet jag!! Men jag lovar att jag ska leta efter den tills jag hittar den. Och om jag inte hittar den, kanske jag kan göra en av mina bara händer som jag har!! För Klara Klarar Allt!!


Citat av barn om kärlek....

Det är besvärligt att ha en kille om han inte berättar till vilket land han åker // Mette, 9 år
Om man är kär i en flicka kan det gott hända att det håller i sig hela livet. Åtminstone tills man flyttar // Peter, 8 år
Svartsjuka är när man slänger på luren utan att säga Hej-då// Betina, 8 år

hahah De är underbara!! Att de har så rätt!!

Nej nu måste jag hoppa ner i bädden. morgon blir det nog plugg hela förmiddagen (måste nog kanske skippa första föreläsningen!?)

Väder: Underbar solnedgång över staden.
Gårdagensväder: Åska i massor och regn. Men vilken solnedgång!

tentaplugg, cupcakes och picnic!

Sitter här inne och pluggar. Fint väder ute. Men måste plugga!! Tenta på torsdag!!
Idag började skolan igen. Efter praktiken. Inte alls lika ansträngande! haft en lektion idag mellan 8-11.30. Imorgon likadant och heldag på onsdag. Det räcker att man bara sitter som en svamp och suger in sig informationen som sägs!  Men det var kul att träffa alla i kassen igen. Planerade lite avslutning också, grill och brännboll!!

Igår fick jag reda på en sak. En sak som förändrar mångas liv. Även om man är förberedd på ett sådans besked kan man inte vara förberedd. För man vet aldrig hur man ska ta det, eller betee sig! Förren efteråt! Så är det med allting! Att ett liv kan förändras så snabbt, en sådan vändning. Och sådana följder det blir! Så många som de berörs!
Att känna så för någon även om man aldrig träffat henne. Men däremot hennes barn. Att de har förlorat sin mamma, sin förebild, den stöttepelaren som alltid ska finnas för en. En mamma som alltid ska finnas till för att bara göra det. Den som häller upp det varma badet när man fryser. Lägger fram mössan när den första snön har kommit! Skrattar åt ens skämt, fast de inte är roliga! Hon som bara har DET! Det är någon man aldrig vill förlora. Trotts det händer det.
De tre pojkarna har förlorat sin mamma mot den värsta fienden som finns. cancern! Men hon, som tur är sitter där uppe på det mjuka molnet. Har alltid uppsikt över dem. Och skyddar dem i alla lägen! Hon finns alltid för dem! Och det är någonting de vet, de känner och ser!

...............................................................................................................................................................................

Ikväll ska jag nog försöka få tag i min syster och kanske äta pizza i parken i stan. Är ju vårruset i stan! hade varit myspys!

Hoppas allt är bra där ute i världen! Vad ser jag med mina två ögon härifrån. Ingenting!! har ett kall att se det som händer!! Vill veta konsekvenserna på allt som händer. Allt är svart och vitt. Jag vill se de sidorna. Och få reda på varför!

// klara


bakakaka!

nybakade ;D 

Har bakat cupcakes!! =P Hoppas att de smakas smaskens!! Glasyren gör det iaf, det vet jag!

en underbar helg

Jag sitter bara här hemma och njuter av helgen. Kan göra precis som jag vill. Inget uppbokat alls nu. Så skönt. Inte känna någon stress för något. Bara att jag måte pluga till tentan på torsdag. Har läst igenom allt nu på morgonen en sväng. Fattar inte att jag inte fixade det förra gången. Allt som står där, skrev jag ju!!! Men men det var iof bra några poäng ifrån. Men så är det. Kan inte ha allt! Var ju faktiskt sista veckan jag hade wille hemma, så jag la lite mer energi på honom än på tentaplugget. Finns ju viss anledning til det!! Men nu ska jag fixa det!!! Har fått en massa ny energi nu!! Har varit jätte seg hela denna vecka. Ingen ork till någonting! Men nu tror jag att jag är i fas igen... Det var väl lite seprationsångest som slog igenom.

Idagskiner solen och är underbart väder ute. Cyklade precis till ica. Fick ju inte glömma och köpa de jävla hästa jävlarna åt wille och mig!! Varannan lördag ska det vara!! Håll tummarna nu! Ikväll smäller det!! Det är så spännande och titta på hästarna och loppen. Om jag hade kunnat, hade jag hoppat in i tvrutan och sprungit efter hästarna som är våra och bara hejjat på dem!! hahhaa... så engagerad så jag nästa spricker!!

Idag blir det lite plugg. Matilda är på väg hem hit. Vi ska läsa lite, kanske baka lite också. Är lite sugen på muffins!! Ikväll blir det lite bowling med mimmsan =) Trevlans. Imorgon ännu mera plugg, sen ut till loppmarknaden med mamma och kaske ingela. Ska bli mysigt! På kvällen blir det ett rejält majbål!! Fick ju inte elda det på valborg. Så imorgon blir det myspys!! Jag har beställt mat, men vet inte om det blir så. Men jag håller tummen!!!

Igårkväll var det lite ferre hos johanna det var trevligt!! Träffa hennes vänner! Mycker trevligt och massa fnitter!! hihi!! Blev ingen utgång för mig och matildis. Vi fnittrade vidare hem till mig och stod här utanför ett bra tag och fnittrade... Matilda vad kommer godiset ifrån som ligger ibland mina blommor?????? hihi!!

Helgen är en "klararochmatildahelg!"

Hoppas på att få prata lite längre med wille idag! Men det är lite svårt att få ihop det. han kan lixom bara ringa mig, och så måste det ju passa mig. Så det är bara att släppa allt och prata med honom, Och det gör jag iof jätte gärna. För jag gör allt för att prata länge med honom!!! (L)

Tjingeling tudellu!!

sista dagen på vfu:n!

Nu har jag gjort mina 5 veckors praktik för denna terminen. Har varit jätte kul! Hade lite efer snacka idag med Sonja (lärare). Det är så fantastiskt kul att höra att man är så duktigt, och handskas så bra med barnen/eleverna. Att jag känns som en del av klassen. Är så enormt stolt över mig själv! Att jag äntligen känner att jag är bra på något. har aldrig haft denna känslan innan. Att jag har varit riktigt duktig på någonting innan! Men nu har jag hamnat rätt! Kul!

Idag har jag också gått in och haft mattelektion med5:orna. Det var spännande!! Jag som är själva mattegeniet NOT!! Mend et va kul att se det också. De jobbade på bra, för de hade ju sina matteböcker, jag behövde bara gå runt och hjälpa till när det behövdes! sista minutrana blev det lite små prat... Då hade klarafix fixar lite kluringar som defick lösa tillsammans!! Blev jätte lyckat!! Så gick vi alla från lektionen nöjda och glada!! Det var huvudsaken!!

Nu sitter jag och väntar på matila, vi ska cykla till stan. Jag ska minsann köpa mig lite nya kläder. Så får vi se om jag hittar mig några. Brukar aldrig hitta nåt, eller så är det miljoner människor precis där jag ska vara!! Men något lär jag vill hitta, om inte annat på systemet. Måste ju ha lite gott gott tills ikväll.... Fest hos johanna!! Det ska bli rikigt kul Har inte festat på ett bra tag nu... Har haft underbart mysiga helgermed min älsk. Men nu måste jag aktivera mig på kvällarna... så jag inte sitter hemma och är ensam och bara längtar efer honom. Får umgås med mina vänner istället =). 
Kanske ska vi lagat lite gottgott mat med innan vi rusar iväg och shakar!Äta bör man annarsdör man. Borde lära mig detta snart. Är så enormt dålig på att äta och laga mat till mig själv. Men är dukgt om det kommer någon och äter med mig. Men om det bara är jag som ska äta, vad är det då för vits att laga mat.... då kan jag likaväl skita i att laga!! Men får lära mig dra mig själv i örat!!

 Hoppas på att skolan kanske ringer mig ifall de böhöver lite vikarier! Nu har jag ialla fall en fot där!!

Ha det så himlans bra nu alla glada och goa människot! Idag är en bra dag!!
'
Väder: Solen skiner nu, blåser ganska rejält, löven är gröna och liljekonvaljen blommar i skogen!! (Wille du borde se dem!)

Njut av livet, för vi har bara ett!!

ett faktum...

att jag som medmänniska ska hjälpa till vid en bilolycka!! När vi va på g hem till mig smäller det till i korsningen. Två bilar kasar runt... En rejäl krock... vi går fram och ser till att allt är ok. Stackars matilda hon visste inte riktigt vart hon skulle ta sig till. Men du skötte dig bra!! Ena bilen blev helt till buckad. Tur att ingen satt där.... Men ingen skadad! Bra, sen tog poliserna vid!! Nu kan jag somna med gott samvete!!

Måste planera inför imorgon med... utedag med 4:orna. Ska bli hur mysigt som helst!! Ut i skogen hooppas att det inte regnar bara!! Sen är det snart helg. Då blir det massa mys med matilda. För i helgen är det klaramatilda helg!! Lite ferre och en massa plugg, och en heldel bak! Muffins kanske? Låter gottgott!! Kanske lite grillning med hos systeryster! Sen på söndag har jag minsann beställt fondu hos mamma o pappa. Vi ska fira att annie och jag är klara med våran praktik! Det blir mysigt som bara den!

Sitter här i min ensamhet som vanligt. Bara saknar wille en massa, det går bra på dagnarna... men på kvällen när man är ensam. Inte kan ringa godnatt eller bara slänga iväg ett sms, eller räkna de 2 dagarna som är kvar till helgen. Det är ganska tungt faktiskt. Får börja räkna ner till sommaren... bara 6 veckor kvar!! har gått 1. För han går det snabbt! Men här hemma går det sakta vill jag lova... Men nu får jag börja ha lite delmål, tillexempel allkårsfesten om 2 veckor. Det ska bli kul!! Vilket galej det ska bli... Massa fest blir det!!

Nej här sätter vi punkt för ikväll!! Orkar inte skriva mera nu.... måste borsta tanden!!

Var försiktiga i trafiken och kolla högervänsterhöger...

en nöjd dag...

Fått massa goda ord om mig idag. Hade lärare från universitetet so tittade på mig idag när jag hade lektion med barnen... Bara en massa positvit... "klara är en pärla!".. tror man blir glad då. Att få höra så mycketgott om en är det bästa man kan få, speciellt när man vet om att man har gjort något att förtjäna det!! Underbart att jag lyckas, och är bra på det jag utbildarmig till!

Nu ska jag strax ut ocg gå en sväng om med matilda. himlans skönt att röra på mig. Som om jag inte gjort det hela dagen.Idag har vi haft lite styrka och edskapsbana! Men speciellt att tjöta av sig lite... Hon skulle ha köpt mig en biljett också till grisfesten! Få se om jag får den ;;)... ojojojo nu kommer hon!!

Är glad att jag lever... höll på att bli påkörd igår... vara nära ögat! Bröt bara vändknölen, stukade inneörat och så brast hornhinnan! Men vad gör det! Det finns de som har det värre!!!

Nu ska jag tjöta med underbara matilda! Hon är mitt ljusi mörkret!! Massa kramara på dig!! Ska snylta lite mat av mamma o pappa ikväll med.... Skriver mere lite senare ikväll.... tudeluuu!!


en pärla...

faller faktiskt ner för min kind nu!!! Hatar att bara sitta ensam och tänka och fundera.... allt bara kommer över mig... hatar det!! Idag ville jag bara inte finnas mera... hatar allt idag!! Måste plugga.... har tenta på torsdag tror jag... vet inte ens när den är... och va tusan finns motivationen till den??????? INGENSTANS!!! Helt dålig kväll i kväll!!! skulle kunna slänga stolen i väggen... Så kan jag känna mig ibland! Bita sönder kudden ocghskrika allt jag har!! allt som vill ut vill ut på en och samma gång!!!! Har suttit hela kvällen och planerat lektioner nu till de sista dagana på praktiken.... tog väl musten ur mig.... Kunde ju inte ringa min älsk för att få lite feedback... känns lite jobbigt faktiskt att man inte bara kan slå en plingeling för att få ett råd eller hjälp med något.... Han är lixom min livlina.. min vän jag ringer när jag är osäker.... Men nu går det inte... så jag får bara köra på och hoppas på det bästa.... kan gå precis hur som helst!!

Var ute och gick precis lite i den underbara kvälls vädret! Så skönt luft det är ute...högt och ljuvligt! Solen var på väg ner, himlen var rödrosa, blåste lite lätt och där gick jag och njöt av stillsamheten! Och så gick jag förbi ica, sprang in och köpte mig några bananer till de sista dagarna så jag ha något att äta på lunchen iaf.

Nu ska jag nog krypa ner i sängen och försöka sova lite! Drömma om godis och glass och all fred på jorden!

Vill bara skänka en underbar tanke till min bästaste familj! Som är den bästa man kan ha. De ställer upp i ur och skur,skäller ut en när man är värd en utskällning och ger mig en kram när jag behöver en! NI är de bästa!!!
Lämna mig aldrig!

filitiga flickan fifflar...

Det är jag det! Donar med min enorma tvätthög! Äntligen en tvätttid! Har missat den några gånger, så jag har fått tvätta hemma hos mamma och pappa. Men nu äntligen är mina smutsiga kläder i tvättmaskinen! HIttade kläder som jag saknat! Bar det! Och en massa som luktar wille! Där stod jag i tvättstugan och luktade på en M90 T-shirt! Men det är trevligt det dära med tvättstugor. Man får lite kontakt med de som bor i samma hus. Nyss pratade jag med en trevlig prick som var där inne! Jag tänkte på det, undra hur många som träffar sin blivande kärlek inne i tvättstugan? egentligen. Finns ju en massa romantiska filmer om tvättinrättningar där de står och väntar på sin tvätt och börjar prata med varann... det ena leder till det andra! Appråpå kärlek, jag såg never been kissed igår kväll. Den är för söt den filen! Kände lite igen mig... ;D.

Nu vill jag bara att klockan ska gå, för ikväll ska det bli myspys med matildan ! Och om tiden går fort, går dagarna snabbt och då kommer vi snabbare fram till sommaren, och då får jag träffa wille igen! Det känns sååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå avlägset.... du skulle till och med kunna säga att vi ses om ett år.... så segt känns det just nu. Men Han åkte ju precis.... klump i magen igen.... Med handen på hjärtat skulle jag kunna säga att detta önskar jag inte min värsta fieende att vara ifrån någon man tycker så mycket om, som man avgudar och känner så för. Nej det stämmer! För det är den värsta bergochdalbana jag någonsin åkt! En som inte kommer ta slut på ett bra tag. Dessutom har jag fått utslag på hela kroppen pågrund av detta! Helt dauligt! Kan inte rellatera det till någonting annat än stressutslag!

Men men man lär sig alltid någonting nytt, som jag brukar säga! Men ändå är jag glad över det som händer. Jag kan lägga 100% på mina vänner just nu! Och speciellt på mig själv! kan bara rå om mig själv! (Ta det inte fel wille! (vet iof att du inte gör det!)). Och fraförallt, klarar vi detta klarar vi allt!!

För det är Du och Jag mot världen!!

Väder: Idag har det varit molningt, lite regnskurar, och en hagelskur (när vi var ute i skogen och hade idrott givetvis). Men växlande solsken! Skön och härlig luft att andas!

Se upp för regnet så ni inte drunknar, tänk på att ta med dig flytvästen!

har du 50 öre!

Så får du ´följa med på färden!  Pratade precis med min älsk, jag tackar gud för att han uppfann WEBCAM! (tror iof. inte att de va han som gjorde det men ändå!) Att bara kunna se hans ansikte när man pratar med honom är guld värt! Underlättar allt en smula För vi ser allt ifrån den ljusa sidan! Och till råge på det är jag en jävulskt positiv brud! Ser alltid någonting postivit i allt! Man lär sig någontoing nytt varje gång/dag! Idag har jag tex lärt mig Hur man kan skicka ett paket låååångtlåångt iväg frånsverige! En liten sak till wille! Han kommer bli glad! hihihih... Det är spännande nästan jämnt!

Kom hem från öland i eftermiddags! Vad det är en härlig plast. Mitt kryp in, så lugnt och skönt, man gör precis vad man vill, när man vill och hur man vill. Så skönt! Min fristad!! I fredags satte pappa och jag upp tältet. Jag trodde att pappa skulle slänga pinnana och ta bilen och köra hem, det var knepigt som alltid! har några konstiga hörnor som ska sättas upp i tältet... svårt att förklara! Vi började vid 11 och var färdiga med allt vidhalv 8, då åkte vi och köpte pizza för att fira (eller för att vi inte orkade laga mat!). Där satt vi familjen S-P och njöt av livet, ihop trängda inne i vagnen, för det var för kallt att sitta i tältet. Rått och dant var det den kvällen! Inte sommar ännu måste vi fatta. Kan inte springa runt i bikinis!  Sen var det bara att krypa ner i sin säng. Det är så otroligt mysigt att bara burra ner sig under täcket och ha hela natten framför sig att sova och att drömma om min älskade!
I lördags susade mamma och jag till kalmar, ikea och stan. Hittade lite småplock på ikea, och ett par skit snygga byxor på stan! Lyckad dag. Påkvällen grillade vi ed fam göransson! Trevligt som alltid. Fick en liten pratstund med wille med på nätet. Tusen tack för datorn lottanlej!
Idag blev det en lååång och skön morgon... Köpe frallor och satt och mös med familjen. Och plunt, henne får vi ju inte glömma, för hon är tusan överallt! Och ska hela tiden vara med. Men hon är så mysigt! Älskade hund! Idag fick hon tillexempel följa med och titta på guldvivorna på alvaret! Nogra orkideér såg vi med ibland kohögarna!

Hann med lite jobb nu ikväll så man får lite kosing till nästa månads utgifter! Hur bra som helst!!

Imorgon blir det praktik (sista veckan nu, ganska skönt faktikst!) sen på kvällen lite tvättid och tacosmys med min underbara matilda! Oj vad vi ska dejta imorgon!!

Nej, nu ska jag köpa mig en biljettså jag kan följa medpå färden! För den som 50 öre har får följa med...se wille nu löser han biljett... hejdå wille hejdå wille!!

Cykla försiktigt i nattens mörker!


ingen återvändo!

Absolut inte! Nu är det som det är. Bara gilla läget. Han är utflygen. Han har ett jobb han ska sköta. Och då ska han banneimig gör det också. Här ska vi inte störa honom! Jag menar man vill väl inte distrahera honom så han inte sköter sitt jobb med hur jag har det här hemma. Vore skit jobbigt om det var något tråkigt och han skulle gå runt och grubbla på det. Men appropå grubbla.. är han framme, har det gått bra, hur har han det, bra bemötande, stressigt... frågor man vill ha svar på. Men kanske inte så lätt att få svar på nu med en gång.... Jag får se om han kan höra av sig i dag, eller de närmsta dagarna... Usch va jobbigt det blev nu då! Klump i magen! Varit bortskämd med att bara kunna slänga i väg ett sms när man har något kul eller tråkigt att säga... men nu får jag skicka det till tomma intet! Det kommer nog bli jobbigt, eller ganska jobigt ändå!!

Nej sluta tänka börja göra! Ska äta frulle nu. Sen åker jag med familjen till öland. Vi ska sätta upp tältet till husvagnen, Vårat sommarnöje!! Det blir bra detta!! Ska vara där tills på söndag! Sola lite glassa lite! Underbart att få komma till min fristad i år i gen.
 
                                     Inga bekymmer, man är lycklig var dag! Det är en härlig frid  filosofi!! Inga bekymmer! (ballaballa)

Tjingeling tjingeling!

Ps. hoppas att ni alla hade en bra valborgsmässoafton! Det hade jag! Oj va mysigt vi hade det i soldattorpet!

RSS 2.0