jajamensan!

Nu kommer strax Bernt och Doris för att hämta mig och sedan styr vi kosen mot sthlm! Vi får se om vi möter vår hjälte! Verkar som om det är lite turbulens med skitväder! Vi får helt enkelt hålla alla tummar vi har! Jag hoppas iaf att han landar i sverige i natt! Vore kul att tträffas innan vi åker hem igen ;) vill gärna ha med honom i bilen!
Men det  blir nog bra hur som!

I gårkväll var det julbak med matilda och marcus! så mysigt, men så mycket skratt! bara älskar att skratta! Vi skrattade så vi fick ont i magen... Och tiden den gick, så efter att pepparkakorna och lussebullarna och efter massa prat var k,lockan elva och jag hamnade i sängen runt halv tolv! Men det var det minsann värd! Om jag hade lagt mig tidigare hade nog ändå inte somnat! 

Ni får ha det myspys allaihopa!

Tjingtjong....!!

jajamensan fattas bara!!

Ja om 48 timmar då så kan jag minsann pusta ut!! Så mysigt ska det bli!
På torsdag morgon åker vi upp mot stockholm för att möta våran käraste! Ska bli riktig kul och mysigt!
Bo på hotell, medaljsermoni, äta gott och shoppa julklappar! Myspys! jag har iaf räknat med att vi kan shoppa lite, så det hoppas jag minsann att vi gör! vad ska vi annars göra... hihi!?!? Bara vi är tillsamans!

Ja så skönt att få hem honom igen ska det bli! Sen får vi se hur det går ;). Han har ju lite i bagaget!! Inte lätt att sätta sig in i det han har varit med om, sett och känt! Men det kommer säker gå bra, man får väl ha lite tålamod bara! Slutet gott allting gott!

Nu ska jag krypa ner i sängen och njuta av tystnaden. Inget festande, inga skrikande fulla studenter som inte har någon ryggrad att tänka på resten av omgivningen!!

Dröm sött och sov gott! Tjosan hoppsan!
 

Slutet gott allting gott!

Ja minsann här slutar en otroligt lyckad helg.....

Den började i fredags, hemma hos matilda, vi åt gott, skrattade och hade jätte trevligt, förfestade in lörsdagens födelsedag! Testade spelningslistan och lärde oss alla danserna som man måste kunna!
Lördagen fortsatta med morgon tvätt, skönt att allt är tvättat i korgen, tårtkalas hos matilda med en otrligt god tårta som vi lyckades baka på fredagen, inget misslyckande, bara lire förändningar i receptet :D Minsann! For i väg till pepparkaksbak med familjen och vänner till familjen, myspys i massor blev det! Gott med nybakade pepparkakor! Hem igen för en powenap, för att smla kraft inför kvällens bravader! Matildas 21 års fest! Efter hittat rätt outfit och knaprat i mig lite mat bar det av till festen med stora kliv! Vilken lyckad kväll det blev, mycket skratt med trevliga människor! Efter dansande och hoppande, och framför allt födelsedagssång och tal, bar det ut mot nya äventyr i city!! Det var så otroligt kul, träffade massa gamla vänner som jag inte träffat på flera flera år, speciellt en gamal klasskompis som jag inte träffat sedan vi slutade nian, gått tillsammans sedan lektis, och kyrkansbarntimma! Ett kärt återseende! Efter en kulig kväll bär det av hemmåt med sömn! Idag har jag hjälpt mamma att plocka ur allt ur husvagnen, ska säljas i veckan! För nu byts husvagnen mot ett hus vid havet! Underbart! I eftermiddags firade vi mamma med släkten och afternoontea! Mätt och belåten traskar jag mot matilda för filmtajm och o´boj! Polisen i köpcentret valde marcus, kan väl diskutera hans val... Men nu har vi sett den filmen iaf! Efter film och mycket finns, så magen  nästan sprack var det dags för fröken att gå hemmåt för att sova! Skööööönt!

Tänkte på en sak nu när jag kom hem, jag har så otroligt kul med matilda, hon är verkligen min bästavän! Går att ventilera allt med henne, kan fälla en tår eller så kan vi skratta tills vi får magknip! Är verklkigen så tacksam frö hennes vänskap! Du är en klippa! tack för att jag får vara din vän :D Kram på dig!

God natt och sov gott!

På torsdag bär det av, jag börjar se slutet på nedräkningen nu! Ska bli så mysigt att få hem william!

Myspys!

Goddagens!
Idag har jag blivit examinerad i skolan på en idrottslektion, Tusan va bra det gick! Jag sysslar verkligen med någonting som jag kan, och jag gör det riktigt bra! Kul tycker jag, och eleverna också!

Nu i eftermiddag har jag myst med tända ljus och adventsstjärnor, och massa pynt och dekorationd. Baldn annat detta ---->






Visst är det fint? Så mysigt! Plcka idéer!
Det är så otroligt mysigt att dona, jag cyklade ut i dag innan skolan i skogen för att plocka mossa. Å vilken känsla det är!

Nu ska jag fortsätta med min pastasallad som bjuds på idag i restaurang klara! Välkommen!

Mys på nu alla i det underbara december mörkret, tänd ljus och ge varandra en kram!

RSS 2.0