nu åker vi...

Galna familjen åker till Italien!!

10 pers intar tåg + flyg!

Tusan va skönt vi ska ha det!

Bara 6 dagar kvar nu, snabbt går det minsann sen kommer han hem!!

Dröm sött så ses vi vid lutande tornet klockan 1!

Dagens visa...

så tråkkkkigt onsdag!! Vet inte vad jag ska ta mig till, ena timmen skiner solen som aldrig förr och andra spöööööö regnar det, hade tänkt att jag skulle gå runt sjön, men det går ju absolut inte nu!! Så jag fastnar helt enkelt i min fotölj framför tvn som vanligt! Är lite gotte sugen med, men jag ska inte falla efter mitt gottesug! Aldrig!! Dagen började med en lektion på 1,5 timme, sedan bar det vidare hem till johanna för att börja på lektionsplaneringen av naturarbetet vi ska göra. Gick riktigt bra, så skönt att ha börjat med det.

Imorgon är jag ledig, tvätt på förmiddagen, sen blir det nog till att packa, till och med lite plugg hinner jag med. Om jag är så duktig vill säga.. Men det måste jag, i och med att jag ska flyga till italien på lördag, så missar jag lite föreläsningar och seminarium, så får komplettera det på annat sätt!! Så är det om man ska gotta sig minsann!!



Dagens låt är helt klart denna:

http://www.youtube.com/watch?v=zl1_Mv7x60s&feature=related

I sommras fick vi tips av våra vänner i danmark om denna lilla trudelutt =).
Lyssna på texten ;).

fundersam!

god morgon!!

Fick en fråga igår om jag hade sett planet som krachade i pentangon... såg för några veckor sedan filmen från 11 sep. då satt jag och funderade på vad som egentligen hände där? Har aldrig sett några bilder där ifrån.. humm... vad sysslar usa med egentligen??
Men iaf, har ni någon gång sett ett plan på en bild vid kraschen...??? Ge mig tips iså fall!!


Läs artiklen, intressant!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article66146.ab

Nu i med lite frulle sen till skolan för lite styrka.. =)

Ha en toppen dag, verkar som om det blir en vaecker dag idag!!

Bara 8 dagar kvar!!!

tomten kommer...

här sitter jag i det kommande höstmörkret, lampan är tänd och risgrynsgröten står på spisen. Ja men va gott det ska bli med tomtegröt. tror minsann det blir lite julstämning hemma hos mig, gröt och röda nagla! Får festa till det lite med att träna ljusen i fönstret!

Skolan rullar på, har ganska mycket att göra just nu. Men det ska väl vara så när man ligger på topp. Har inte haft mycket lektioner, men det blir ju endel skolarbetet iaf. Morgonen vigde jag åt att göra färdigt mitt personliga träningsprogram, skööönt att ha det färdigt. Imorgon blir det lektionsplanering och skriva lite text till seminariumet som jag missar på tisdag, då jag ska njuta i Italien!

Ja, på lörre åker familjerna tajton till Pisa. Ska bli så underbart skönt att åka bort, känna av lite av det sista sommavädret som vi har tur. Men bara slappna av!! Shoppa kan det också kanske bli om jag känner oss rätt. Framför allt njuta av god mat och klä upp sig fint!

9 dagar kvar! har börjat planera lite för det finfina besök jag kommer att få. Vi ska hinna med så mycket som det bara går! Massamys blir det faktiskt visst ;).

Ikväll blir det filmmys med gröt! Jag vet minsann hur man ska skämma bort sig själv!

Tjineling!!


Ps. Krya på dig älsk!!

skraplott!!

Ja det är tusan vilken helg detta blev... Ja som ni förstått i från förra inlägget hände det en incident igår... nog pratat om det. Det var våran bil det, sedan visar det sig att någon IDIOT eller IDIOTER har snott kusin daniels superbil, ford fiesta årsmodell 88 typ, de snodde bilen och sedan körde dom den till simhallen, man HALLÅ?? vilka puckon... ja vi snor en bil åker en sväng sen ställer vi den där, dessutom var det knappt någon bensin i bilen... Vilka puckon! Så nu är den hos farbrorpolis för utredning, jag hoppas verklgen att de får tag i dumbommarna!! Stackars bil, det var ju bara några helger sedan de tog sönder låset på den. Det verkar som om det är någon som verkligen vill ha den!! SKAFFA DIG EN EGEN!!!

Ja ja i alla fall, idag började det segt, helt trött i kroppen, vaknade halv åtta, men slumrade till nio halv tio, sedan frulle och vidare för att jobba... Va fint det blev, dom ska ju faktiskt ha 75 års jubileum på tisdag. Fick tjusa till det lite mer än vanligt. Mamma och annie ringde, de skulle till sjukan och hälsa på mormor, så jag följde med, trotts att jag höll på att somna på cyklen ner, men en cola rikare gick det minsann bra.
Vilket väder vi har fått idag, kändes nästan som om det var vår ute idag, fast löven är brandgula! Borde ut och gå en sväg men jag vet inte om kroppen orkar bära runt mig runt sjön. Den som lever får se....

Ja just det ja, när vi varit hos mormor, stannade vi i entren och skrapade varsinn lott, vem var det som vann då va va va??? Just det ja, JAG MIG MOI! iof bara 50 kr, men ändå. Och när jag handlade på vgen hem,köpte jag mig en lott till, och minsann vann jag igen, 10 kr :D. Lycka till mig, en liten skvätt iaf.

Jag funderar på en sak, vem orkar sitta i träden och kasta ekollon i huvudet på en hela dagarna, det är faktiskt mer än jag som blivit attakerad, borde förbjudas att kasta ekollon!!! Men som jag säger, det finns ju folk till allt!!

Nu ska jag göra mig lite mat, sedan ska jag minsann gå och göra min röst hörd, Kyrkovalet pågår idag!
Simma lungt och tar det frösiktigt under ek träden!

Men framförallt ska jag börja räkna ner de 11 dagarna tills han med stort H kommer hem, pirr i magen blir det allt! Att man kan sakna någon så!? Va kul vi ska ha det, hitta på massa kuliga saker och bara njuta av att kunna vara tillsammans och skratta!!

Låten som rullar hemma hos mig idag är:
http://www.youtube.com/watch?v=WObfcDIf6lY




lördag...

höll på att skada någon idag... krockade med en mopedist... som tur var klarade han sig utan fysiska skador... Om jag inte reagerat som jag gjorde vet jag inte vad som skulle hänt.. är så chockad så jag vet inte vad... skakar fortfarande, trotts att det var flera timmar sedan... Jag tackar gud att det gick som det gick!

torsdag...

  • Gjort nästan helt klart arbetet
  • Lagat mat
  • Hämtat mina jeans (har inte hunnit testa dom, ska nog göra det nu!)
  • Gått på stan med annie
  • Fikat på askelyckan med annie, och alla äckliga fåglar
  • Varit på sjukhuset och hälsat på mormor med annie och mamma.
  • Lagat flygande jacob med matilda och ätit upp den!!
  • Softisch kväll framför tvn med tända ljus och mys.


Nu vidare för idol!!

Imorgon blir det skolan och sen öland för att hämta hem vagnen!

Todelussan!


God morgon!!

Igår va det en sleten dag! Hade cykeltävling, jobbigare än vad jag trodde.. men spännande. Men jag hann med endel igår, skolan mitt på dagen. Sedan bar det av för att jobba lite, i sammaveva fick jag en klippning. Daniel och jag cyklade hem för att klippa honom, va bra det blev!! Klockan tickade, åt middag med familjrn, cyklade genom skogen hem innan det böev all fört mörkt, 14 min, från dörr till dörr. Kanske bra ändå. Men då hade jag medvind och iof. va jag helt slut i benen, men jag ska slå det. Fick lite hjälp av wille med mitt arbete som ska in. Cyklade bort till teleborgshallen för att kika på innebandy, många kända ansikten var det minsann, kikade på första perioden, sedan höll jag på att somna så jag var tvyngan att cykla hem och bääda ner mig framför tvn. Somnade och vaknade nu. Ska äta frulle sedan vidare till bibblan för att skriva ihop arbetet som ska in i nästa vecka. I eftermiddag ska jag försöka hämta mina jeans, åååå dom är så snygga, var ungefär 2 år sedan jag köpte nya, så jag kan misann unna mig detta :P.

Nej nu blir det frulle och en kik på nyheterna. Simma lungt där ute...

Dagens låt:
http://www.youtube.com/watch?v=5PFNZ3QRRxM&feature=related

träningsverk!!

Har lite i benen idag.. Hade kondition på lektionen igår. Spännande, sprang o sprang och sprang!
Igår hade vi också natur, har ni sett dom två som skabli idrottslärare med naturinräktning.......

Då hade vi precis varit i sjön och letat kryp....

Nu ska jag iväg och cykla olympen varvet, tusan va vi ska vinna!!!!!!!!!

Önska oss lycka till!!

Tjolahoppsansa!

Dagens låt: http://www.youtube.com/watch?v=EaiZfeZFTpc&feature=related
upp och hoppa!!


höstsol!

Sådant fantastiskt väder ute. Men dock vet man inte om man kan ha på sig, räcker det med en tröja, eller ska man ha en jacka också!? Jag tog regnjackan när jag var ute iaf. Man vet ju aldrig med vädret så här års, speciellt inte i växjö! OBS. Allt detta har jag skrivit utan att titta på tangentbordet en enda gång!! Bra va??? Stolt som en fura!

Idag har jag gjort endel, vaknade kikade på godmorgonprogram. trevlig, fick ångest, gick upp, skulle ätsa frulle, möglig macka, tog upp ur frysen, lyckats frysa ner 1 av 3 mackor som var mögliga, hur mår du klara egentligen..?? Fick iaf 2 av mackorna i mig, gott! Dukade fram framför tvn. Gott gott! Sedan var det bara¨på det, la in en tvätt i tvättmaskinen, gick ner satte på datorn för att börja med arbetet. Det enskilda. Spännnande, alltid likadant när man ska göra ett eget arbete, så svårt och veta hur man ska lägga upp det. Det är så skönt att ma kan feedbacka lite med johanna som gör samma sak! Gott! ;). Så det satt jag med fra till klockan slog 12 hemma hos mig, då kom matilda med två hamburgare som vi stekte till och gorde lunch av, mumma!! Har lite att dona med, gjorde det, kände pressen av att jag var tungen att köra in till stan och lämna in mina byxor för uppläggning, så vu cyklade så glatt in efter många om och men! Skönt att jag kan få ett par byxor som passar i längden! Färdiga på torsdag, lagom till helgen, har blivit medbjuden till göteborg och liseberg, vet inte ännu om jag ska med, men låter skojigt, en tjejkväll på lissan och med Håkan Hellstöm!! Vore massa skoj! Vi får se! Sedan bar det av hemmåt, trodde vi, nej ett stopp på fiket, en timme satt vi där och kikade på folk och skrattade, s¨å kul att skratta och le. Testa, det är underbart! Kyligt blev det alls efter ett tag då bar det hemmåt min lille lägenhet. Har printat ner lite till text på arbetet med hjälp av wille. Ska bara försöka få ihop mitt tränige schema, sen ska jag inte lägga mer energi på det faktiskt! Skönt att vara färdig med det, när man har 1000 000 000 000 grejer att göra utöver det! Fått så mycker i skolan nu så jag vet inte vad jag ska ta vägen, kan inte planera in någonting annat, tyvärr än skolan i veckorna! Hade gärna viljat, men skolan går faktiskt före just nu, vill absolut inte hamna efter med någonting.

Ikväll blir det chillidill, har planerat att kolla på svenska hollywoodfruar, tänkte jag skulle bli en ;) Bara att jobba på wille... Hahahaa aldrig skulle jag kunna se mig som en sådan dära som bara sitter hemma... vad skulle jag bara göra?????? Nej tack!

Imorgon är de back to schoool!weeii!

Jag glömde dagens låt igår, det är denna:
http://www.youtube.com/watch?v=BN4xUDpHo5o&feature=related
en känslomässig bomb! Jag tror att det minsann får bli veckanslåt!!! Helt klart!

top notch!

Lite över det vanliga, helt klart är det så! Lite som i en dröm! Ibland tror man inte att det är sant, men inser snart att så är fallet! Ibland har man det allt bra!

Igår var det utgång med en hel drös tjejer, tacos stod på menyn med en lite skvätt med glädjedryck! Sedan hamnade vi på oleo, ålder 18. Alltså det var 2 årsedan jag var där senast, men jag sla vara glad att jag henkade på in där, för alla andra ställerna va dåliga, ingen bra musik alls. Men tusan va kul det var! Lyckad kväll. Raggade upp emma och matilda så vi, våra kempar, gick från stan hem. Så skön septembernatt, ett depå stopp på statoil med en coca, sedan hopp ner i säng! För att få lite somn för idag var en hektiskt dag.

Åkte till blekinge, trodde vi skulle till öland ju, men blekinge blev det, kikade på sommarstugor, 2 helt fantastiska lyor, vackert länge så man smälter. Vi får se vad som händer! Jag håller iaf tummen! Är helt slut, men jag måste kolla på nothing hill. SÅ BRA FILM ATT MAN STORKNAR!!!! 

Imorgon blir det plugg för hela slantet, trotts ledig dag!! Ska försöka åka in till stan med me mina nya jeans för att få dom upplagda, som sagt jag har ju förjordans korta ben!!!!!

Om ni vill får ni gärna skriva en liten komentar, alltid trevligt ;).


Tjolanho i svampskogen!

Lördag!

Känner ni henne, städkärringen som putsat alla fönster???? Klat ni gör, för det är ju jag!! Precis färdig med det sista fönstret. Ja allt började igår klockan 07.00 på morgonen! Vaknade av ett otäckt ljud utanför mitt fönster... Jag funderade ett tag på vad det var, sedan kände jag igen det, det var en röjsåg som lät. Ja precis! Exakt utanför mitt fönster röjde dom, så trogta på morgonen.. Hallå det finns folk som iaf vill sova till halv åtta!!!! Försökte somna om, men det var lättare sagt än gjort!!! Så jag fick allt öppna ögonen, höjde ljudet på tvn så jag kunde höra vad de sa... Bar sedan av till skolan... kom hem gick ut till mina utemöbler som de slängt i en hög när de röjt, ställde iordning dem, insåg hur nergräsade de var, suck tänkte jag! Men de ska snart ställas in, dåe ta och göra iordning dem då... Sedan när jag skulle gå in, det var då just precis då jag såg det, hela min glasdörr var helt NERGRÄSAD av små små små gräsbitar som slungats upp när de röjt, helt gröna var dem!! Hur kul var det att mötas av det, inte speciellt! Tanken flög för bi, att om det kanske börjar regna, regnar det bort... Stängde dörren och låtasades inte om det mer. Sedan idag fick jag besök av mamma och hennes vännina som är ute på en cykeltur, sa de några kloka ord, om man inte tar bort det, fastnar det och det blir svårt att ta bort sedan... Så då satte jag igång, pusta skrubba och pusta igen, fina blev dom!! Började utomhus och sedan vidare in. jag är ingen bra fönsterputsare. men nu är det iaf gjort! Inget mera gräs, och all spindelnät är också borta! 

Idag har jag varit på standen med min syster, köpr blommor på torget, så vackra är dom! Sedan hittade jag äntligen mig ett par nya jeans, inte billiga, eller jo egentligen fick ju 100 kr rabatt!! Vilket kap, måste bara lägga upp dom så dom parras i benen också.... ett känt fenomen hos klarakortbent!!! Om man ändå hade fått vara 10 cm längre!!  Sedan blev det en bakadpotatis hemma hos syster ock nu sitter jag här helt slut, och ska kolla påmän som hatar kvinnor, vågar inte kolla på den när det är mörkt, har ju ingen här hemma som man kan gömma sig bakom! Det skulle vara godedjuret plugghästen wille, men han är ju inte så stor...!!;).

Ikväll blir det lite lätt ferre hos mimmsan, trevlig ja visst!! Vet bara inte hur jag ska ta mig fram och tillbaka... Får nog bli cykelt iaf, men har inget lyse. Men jag får lösa det helt klart!!

fårinte bli för hårt bara, för imorgon ska familjen på äventyr, ja jag trodde vi skulle till öland, har trott det hela veckan, men igår fick jag reda på att vi ska kika på hus i skärgården. Ja, det ska bli spännande! Får vi se om något faller oss i smaken!!

Nej nu blir det filmtajm hemma hos mig!!!

Tudelusan!

filmmys hos mig!

Jag har precis kikat på en film. Uppkrypen i min fotölj med raggsockor på mig! Mysigare kan det inte bli en onsdagskväll i september! En riktigt romantiker blev det!! Så mysigt att bara sitta i sin ensamhet och titta på film, skratta lite för sig själv och drömma sig in i deras värld! Drömmarnasvärld!

Har varit ledig idag, men det menas inte ledig från skolarbete, suttit hela flrmiddagen med arbete med johanna, har gått mkt bra. Bllir några timmar imorgon med, förhoppningsvis blir vi nästintill färdiga!! Håll tummen för det. sedan blev det en promenix med min barndomsvän johanna runt sjön och en glass i solen, det har ju varit så bra väder idag! Sommaren tillbaka för en stund! Sedan bar det av till Maxi med syster för att inhandla tacos, som hon ska bjuda på på fredag då hon fyller 24 år! (Tur att jag redan fixat present till henne =D). Sist men inte minst blev det grillning hos mamma och pappa, gott gott... och nu ligger jag här och ska försöka somna in i drömmarnasvärld!

Imorgon är jag också ledig, får se va jag hittar på efter vi jobbat med arbetet!!
Dröm så sött mina vänner!!

svedala!

Ja, det är väl så här man kan samanfatta helgen.... Tre töser från småland....







Idag har det varit en ganska slö dag, lite dagen efter kan man väl säga... Är fortfarande lite förkyld, har en sådan hosta, torr och dan... Får fortsätta kura mig med lite sprut i näsan och snuva mig! Men snart är jag back on track... Imorgon blir det middag med matilda och sen ska jag följa med på innebandyträningen, så får vi se hur det bli!!

Nu ska jag fortsätta att kika på tinas cockalong!


Tingeling (Men visst är vi fina flickor?)

den ofrivillige golfaren....


mitt stora feta grekiska bröllop...

sitter helt utsalgen efter en hektiskt helg framför tvn, och där går världens bästa komedi, mtt stora feta grekiska bröllop!

Igår var det fullt ös, hade 100 års kalas, som jag tidigare skrivit om. Det blev så lyckat, alla hade så trevligt! Det var så lyckat som vi bara kunde drömma om! Dock känner man det nu såhär dagne efter, lite förkyld, hosta och massa sleten är man!

Imorgon är det måndag igen , och åter tillbaka till verkligheten,... Har ett stort arbeta som måste göras nu, grupparbete... Egentligen går jag bara två dagar, men vi kär väl sitta med arbetet, vore skönt att bli klara med det så snabbt som möjligt!

Nej nu ska jag fortsätta kika på filmen ocg hoppas att jag får höra av wille idag... Är lite oroligt där nere... s¨vore skönt att få byta några ord med honom!!


Tjolahoppsan sa!!!


Ps.kan kommer någon fin bild framöver... ;). Man vet aldrig!!

doktor alban!

Hej å hå stå på tå!!

Här är det prima... Men alltså jag förstår mig inte riktigt på mig min kropp... Ja den är lite konstig, den gör lite som den vill!! Ja inte för att hänga ut mina åkommor, men dom är lite konstiga minsann... Ni ska bara veta, var nämnligen hos en hudläkare idag som mina närmaste näst intill tvingat mig att gå till! Men det gick bra, hon skar iaf inte i mig!!!!! Men jag fick iaf en diagnos, en diagnos som man inte kan tänka sig att jag kan ha om man ser på mig si så där... Men iaf, nu är det så och det är bara till att gilla läget, jag ska vara glad att det inte va värre =). Förhoppningsvis ska det försvinna efter min kur på 3 månader av tabletter!! Fatta ni hur många tabletter jag kommer att knapra, jag är 21 år gamal och kommer att peta i mig 90 tabletter!!! Snacka om att jag måste ha proviva blåbärssoppa hemma i kylen!!!! Får inte dricka mjölk och inte sola...!! Men det är väl smällar man får ta! Nog pratat om det!

Igår var jag ute i hagen och kollade småkryp... detta blev resultatet=)
(idag kikade vi på gårsuggor och mina celler i mikroskop, spännande som bara den!)




Funderar på att gå ut och plocka blommor, fast det 'rs¨mörk ute, så jag vet inte riktigt om jag vågar... Det är följderna på att bo ensam.... plus att jag har börjat prata med mig själv, kom på mig igår att jag pratade med mig själv, för jag fick inget bra svar... Men jag får testa igen, så kanske jag skärper mig!!


Förresten!!! Ni som kikar in, får jätte gärna skriva bara ett hej! Vore lite trevligt faktiskt =). Det tycker jag iaf!

Nu ska jag kika på oskyldigt dömd!


Dagens låt: HEAT, 1000 MILES

huvudvärk...

fattar inte varför jag har det idag, men det kan obs kan vara att jag har varit ute hela eftermiddagen med kursen, inga solbrillor på mig och det har varit ganska ljust ute idag. Tål inte riktigt det ljusa, ligger i släkten!!

Som sagr vi har varit ute hela eftermiddagen, vi var ute på en äng och letade kryp!

Nu i kväll ha jag ätit tacos med annie, och nu hoppas jag att få prata lite med wille =) Vi håller tummen!!


Simma lungt... tinho!

Dagens visa.... tom jones, sexbomb!

RSS 2.0