humanbiologi!

Ja, låter det inte som om jag ska bli biolog, nä men nej, jag ska bli idrottslärare. Och då måste man givetvis lära sig allt om kroppens uttre och inre och hur allting fungerar! Ja visst. Idag hade vi humanbiologi. Kul kul! Vi hade lab, laboration! ;D. fast jag vet inte hur mycket till lab det var, jag föreställer mig lab så som när man använder brännare och farliga ämnen. Vi prävade på våra olika sinnen, syn, lukt, smak och balans. Men det va riktigt kul blunda och gissa vad det är som luktar, om det är manlig eller kvinnlig doft. Intressant! Hela veckan kommer jag ha massa humanbiologi, kanske inte lika kul som idag, imorgon ska vi väl prata danska, eller iaf lyssna på en dansk som pratar om våra muskler och myosinhuvuden. Spännande med ett stort S. (När man väl fattat allt!) Och sen är det bara att se framemot tentan som kommer i april.. Jiiihuu!!

Idag är det åter måndag, och ännu en helg med wille. Underbart! Åkte ner i fredags och mötte upp han sent på kvällen (efter en mystacoskväll med kusinerna). Vi hann se vem som åkte ut let´s dance, hon är ju helt kenpig den människan, tror att hon är något, ska klandra ner på alla andra, trotts att dte ä'r hon som är dålig på dansgolvet! Ja man blir ju trött ibland! Kitty, eller vad hon nu heter!!!
Lördagsmorgonen var det faktiskt alla hjärtans dag, och även på hos oss=) Myspys. Planerade dagen genom att ligga i sängen och kolla ut genom det stora fönstet som vette mot skogen och rådjuren som gick på ängen nedanför. Snön låg som kristall och solen sken som aldrig förr. Underbar morgon. Vi hade ingen frukost elle rnågonting hemma (det blir så när man inte bod där på veckorna) så vi bestämmde oss att ta frulle på vägen mot kna, där vi skulle träffa willes kusin och deras nyfödde son. (oj det där lät som i bibeln!). Ibilen kom vi fram till att ronnebybrunn ligger faktiskt på vägen¨, så vi svängde in där och åt en underbar hotellfrukost. Passade bra, det var ju trotts allt alla hjärtans dag! Sedan vidare till bebisen. Ååå man blir ju inte annat än sjuk när man träffar små barn. Men den roligaste var ju trotts allt lite sebastin på två år. En liten busmaskin. Kunde suttit kvar på golvet och lekt med bilarna med honom hela helgen. Men det hade nog inte wille tyckt om, men däremot sebastian :D. Sedan vidare för en vinterproenix med mammapappa william och dogsen. Underbad dag var det helt klart!
Återfärd tillbaka till huset, med inköp av ett par solglasögon och en matkassa för kvällens melodifestival!
Hela helgen hade ett sådant underbart väder, så på söndagen åkte vi ut på isen (eller gick) och tände en brasa, drack te och kaffe och åt glass. Glasssigt i solen ja visst!

Det finns de par som alltid pratar om att göra en massa saker, vi ska göra ditt och vi ska göra datt och aldrig gör det. Och sedan finns det dem som gör och inte pratar så mycker. Sådana är vi, jag och wille. Hur bra som helst! 

En annan sak som är bra, det är att jag är sjuinihelsike bra på att baka. Idag t ex bakar jag bröd med solroskärnor. Gottgott... Och samtidigt gör jag faktiskt tomtegröt, mumma! Att man kan tycka at dte är så roligt med att baka, det är jag så överlycklig med att jag tycker. Faktiskt är det synd om dem som inte alls kan baka, eller laga mat. En begåvning som vi ska ta hand om =). Som fattig studentär det ett faktum att kunna baka!! 

Nej nu tillbaka till mitt lilla kök som jag håller så kärt! Nästa lägenhet jag har, ska jag ha ett bauta kök. Eller när jag ska bygga mig ett hus ska helt klart köket vara det centrala =) Älskar kök och kylskåp!!

tjingeling!
 

våren vart är du...?

Tjolahopp!
 Jag vet jag vet... Är helt dålig på att skriva här.. Men någon gång är bättre än aldrig! Helt klart!! Idag har jag haft en underbart skön tisdag, bara en lektion, skrivit klart en inlämingsuppgift med basgruppen=) Himlnas skönt att fått lite gjort i skolan ! Slutade runt lunch då jag blev medbjuden på lunch av pappa och mamma. Det bev lunch på scandic. Mumms pyttipanna! Sendan vidare med att skjutsa pappa på möte och mamam till jobb. Och jag skulle handla fika och andra gotte saker till mammas jobb. Extra knäck ! De i affären måste trott att jag har bulemi eller någonting När man köper massssa kakor, mjuka kako ost kex knäckebröd frukt... En hel vagn blev det idag. Men oj vad det är kul att handla när man slipper att betala =). (Nästan lika kul att handla när wille betalar ;D hihi...) 

Funderar på hur snabbt allting egentligen går. Det var ju bara några år sedan man började skolan, och nu sitter man här bara 3 år kvar och sendan är färdigutbildad med en examen (förhoppningsvis!). Ja men nu är jag ju vuxen och ska ta ansvar för mycket, sköta mig själv och veta vad jag vill med livet. Gör inte hälften av detta. Men det är kanske någonting man lär sig efter hand. Men det är lite kul också att inte behöva anpassa sig till någon, kan göra nästan precis vad jag vill när jag vill. 

som te x ikväll får jag titta på vilket tv-program jag vill utan att någon kommer och sappa iväg.... Men det är fruktansvärt att vara ensam på kvällen, det är sååååå tradigt! Jag får förtusan sitta här och prata med mig själv. Helt dualigt! Men det är bara att vänja sig. Ett tag till iaf. Matilda är ju hemma i sin lilla by på praktik så henne kan jag inte trakassera på några veckor... )=. och wille är inte hemma i veckorna, så vad ska man göra mer än att prata med sig själv.... (Och jag ska inte klaga, igår var systeryster och kusinlisa här på middag! och ikväll handlade jag med mamma. Men iaf.). 

Nejnej nu ska jag hoppa ner i fotöljen framför nyheterna. Ska följa stormen som är på väg mot oss.. Spännande och se hur stor den blir. Om den blir lika stor som gudrun och pär. Men det vet vi ju inte fören efteråt!

Idag skickar vi en tanke till alla som förtjänar någon att älska och att bli älskad av, för på lördag är det alla hjärtans dag!

Tjingeling!

veckorna bara springer iväg... men undra vart de tar vägen...

Hej hopp... jag förstår inte vart alla dagar och veckor tar vägen... Serra... vart tar de vägen..? Dem bara försvinner lixom, bort finito gone... Och de underbara studerna man bara vill pausa och alltid hålla kvar vid, den känslan den blicken och atmosfären som man vill hålla kvar vid, den bara försvinner, visst kan vi ha kvar minnet av det, men vi kan inte få igen upplevelsen igen, bara någonting liknanade, bättre ellersämre men aldrig detsamma... jag är ialla fall tacksam för alla ögonblick jag får, atta studer och intyck. Tänkte på det innan idag, jag är så tacksam för att jag är jag, annars hade jag inte varit jag. Att jag är frisk och mår bra, att jag har hälsa och framförallt att alla runtomtking mig mår bra och är lyckliga. Det är hemskt när någon är olycklig som är i min närhet, för jag av någon konstig anledning blir också det. Fast det som är mest jobbigt nu, det är faktiskt att veta om att min idol, ledstjärna, bästa vän och älskade william ska vara borta sååååååååååååå lång tid. It´s a bad day today! fattar ni mer än ett halvår, bara träffas någongång, inte höras varje dag, inte ses så ofta som man brukar, inte veta vart vi gör eller hur vi mår. Men oj vad stolt jag är över honom!!

Ikväll nu har jag gått av mig lite med matilda vännen ! hur skönt som helst! Det är helt underbart att kunna ha någon som bor så nära som man kan trakassera när man inte har någonting att göra (Det är bra att båda ser det så ;D). Först gick vi till blomsterlandet och köpte tulipaner till mig (gula blev det denna gången till mitt matbord i salongen!) sedan vidare till ica för att köpa tidning till matilda, och jag skulle hitta på någonting skoj att äta, och så fann jag det, revben =D mummmmmsens! Det var jätte längesedan jag åt det, så det blev en bra månsdagsmiddag!

Nu blir det mys framför tvn i min ensamhet.. Var mycket mysigare i helgen då jag hade wille för mig själv =) Men det är bara 3 dagar kvar tills vi ses igen min solstråle!!

Tjingeling!

nu skänker vi en tanke till alla underbara änglar uppe ibland molnen!

RSS 2.0