ett ljus i mitt hus...

Manöver!

Jaha, då har ännu en vecka gått, och det är måndag igen. Visst går vekorna otroligt snabbt, nästan like otäckt snabbt!! Förra veckan började jag som sagt en ny kurs.. Mycket spännande tycke rjag allt att det är. Massa nya ROLIGA saker vi lär oss, det är bra tycker jag! Förra veckan var en stressad vecka för lill fröken! Det börjar med att jag blir nog allt lite stressad över  nya kursen,allt är nytt, massa nya människor och intryck osv. Onsadagen skulle det vara fullt upp hemma hos mig, först hela förmiddagen skrev jag en text som skulle lämnas in på torsdagen. Sedan en sväng i skolan fram till 3 (som tur var, trodde jag skulla sluta vid halv 5) för att sedan rusa iväg på ett möte som började vid 4, innan dess hann jag köpa en ny plattång för den jag hade innan hadebörjat brinna på morgonen när jag plattade håret.. Bara det var stressigt att jag höll på att döda mig själv! Inte bra med el som brinner har jag lärt mig! Men snabb som jag var drog jag ut sladden, men hann tänka flera saker innan, kanske sista gången jag andas, för det är bra drag i ett vägguttag...   men ialla fall efter mötet skulle jag hem och göra mig iordning för ferre på kvällen, hade lovat matilda att komma lite tidigare oh hjälpa henne, klart man ska göra det :D. Klädvalen blev ett snabbt val, och mitt i sminkningen ringer min underbara kära vän sofie, hon vlle prata av sig lite, tjejproblems.. klart man ställer upp för sin bästa vän =). Sedan i iiillll fart till matildavännen, för att dona med henne innan resen av gänget kommer =). På 30 min hann jag bränna upp ett papper, skita ner en tallrik hålla på att slå omkull bordet och skratta i massor tillsammans med bruden =). Kvällen blir med andra ord en hur lyckad kväll som helst!! Bg ferre yee!! Efter gotte pizza, ost & kex, cider och massa charader var jagtyvärr att gå hem till mig, kände att jag inte kunde festa vidare, skulle upp vid 8 dagen efter för att åka ut i skogen med klassen =) Övernattning i en stuga, med massa nya intryck, lekar och insikter är ungefär en sammanfattning av dygnet. Var så givande att jag nästan storknar... Vi lärde känna varandra i gruppen och fick ett mer och bredare tänk än innan i gruppen. Jag blev så förtjust i teambilding, så jag tror att det är de jag ska syssla med! Tänk att få en grupp med olika individer som inte känner varann att bli så sammansvettsade att de skulle kunna göra allting tillsammans!! Så häftigt! Jag har själv varit mitt i en sådan grupp i lumpen så jag vet precis vade det är, det är så jädrans häfftigt att känna en sådan tillhörighet och ett sådant tillit till några personer. Om ni aldrig har känt den känslan någongång, tycker jag att ni ska försöka eftersträva det, inte alla som får känna det!
Efter allt funderande tänk och reflekterande åkte jag ner till min käraste för att ha en skön och avslappnande helg =) de hade en jakt där nere så jag hjälpte stina i köket. Himlans kul att vara där inne och dona och hjälpa till med att laga massa mat (det älskar jag!). Efter allt stök begav vi oss på biorio, wallandet, den var riktigt bra. Bion var i en gammal teater med en sådan mysig atmosfär, så man bara satt och myste! Sedan blev det en god bit mat på terrassen! (med en VÄLDIGT högljud man vid borden bredvid!!). Hela söndagen gick åt att lära wille att lämna av! Lite av min speciallitet! Vänster fot höger hand och vrid åt vänster....hela ramsan... Men det gick susen med!

Vissa dagar älskar man livet mer än andra, och det är alltid den dagen vi möter!

Ikväll blir det nog en film eller bondebrölloppet! Fast nu måste jag köpa mjölk, har ingenting alls i köket känns det som.. Fast det är knöka fullt med grejor... Nej det blir att åka och kolla på innebandy istället kungen elias ska spela!!

Dagens idol är Elias, som är kung i målet!! Säger en mycket stolt systeryster!!

Simma lugnt!!  (önska mig lycka till imorgon ska jag åka skriller med utb.!!)


ny vecka nya tag!

Jaha då har jag haft helg och ny vecka har redan börjat... Helgen var helt klart till belåtenhet, var ju min med älsk! Helgen började med att jag mötte upp honom på flygplatsen, ååå så stilig han var i uniform, vi bara inte snacka om baskern!! Sen var det hem titta lite på let`s dance... Lörsdagsmorgonen stack vi ut på sjön i närheten och åkte skridskor, solen sken och isen den blänkte! En underbar januarimorgon med världens bästa. Det är som jag säger, man får passa på medans man kan! Ja, isen den smälter snart! efter lunch tänkte vi att vi skulle in till stan för att bla köpa isdubbar till mig som jag kommer att behöva i utbildningen, och få en klippning till wille. Vi är där inne vid 3, ja jag tänkte att de iaf har öppet till 16.00!! Men NEJ, tusan heller, de stängde mellan 14-15... Kuljul i en död stad! Helt dåligt! Så istället åkte vi in till camilla och hennes bröllopsateljé och pratade lite med henne =) Man blir ju helt såld bland alla dessa vackra klänningar! ja ja en dag får väl jag också stå brud (förhoppningsvis!). Det blev iallafall ingenting uträttat där förutom inhandlingen av mat inför kvällen, ovh det blev ost-ochskinkpaj! Kvällen flrsökte vi tillbringa framföt tvn, men dock var inte mottangningen den bästa... hurrahurra va glada vi var som hade planerat att kolla på en film som gick på 6:an som vi då missade...  Istället tog vi fram saxen och jag klippte wille, trötta var vi men bra blev det. Eller han sa iaf att han var nöjd, får se till helgen om han rakat av det...;D. sen blev det söndag och vi skulle traska en sväng med de två freaksen till hundar...Vi spaterade ut på isen med dem, och så mycket som jag skrattat åt dem då har jag nnog aldrig gjort... Om ni inte har sett två hundar på is som inte vet hur tidigt man ska bromsa, borde ni se det... När det kommer en hund i full fjung och inser att han/hon inte hinner stanna... hahahahaaa...rumpan åker före allting annat.. alla benen spreta åt olika håll... Men lika glada är dem för det!! senare på kvällen bar det hem till mig, inte lika kul att lämna det roliga, men men bara att bita sig i läppen!! För igår började jag en ny kurs, himlans kul faktiskt! Vi kommer i ett år att ha en enda lång idrottslektion =). Det ska bli kul och mycket givande tycker och tror jag !! Men dock finns det fortfarande saker man måste skriva, som t ex det jag måste gå tillbaka och göra nu....

tjolahoppsansa, simma lugnt och drutta inte igenom isen!

vem vill inte vara som mig!?

idag är lilla fröken lite ego, aa visst! Varför? Därför jag är så jädrans stolt över mig själv... Det började redan igår runt 3 tiden... Jag har kommit in i en bakarsväng, för de som inte vet vad det är: det är när man i oändliga mängder bakar, massa olika saker... tillbaka til va jag skuller säga, jo som sagt igår fick jag rycket att jag skulle slänga ihop någonting.. hum men vad.. Jag inte på alla matsajter som finns, hittar Leila (en fantastisk människa i köket!) och hennes bagels... Ja tänkte jag, vad ska jag annars äta ikväll om inte bagels!! Så jag traskar till ica och shoppar loss för detta storbak =). Kommer hem med alla grejerna och ska slänga ihop degen... Hum jag gör dubbelsatts så jag kan frysa in några också... Men oj vilken stor deg det kommer att bli!! (jag har ingen assistens så jag kör på det gamla sättet med en slev!) Hittar min gamla farmors storkoksgryta under vasken..plockar fram den stolt och använder den som min degskål. Dom som gick förbi utanför min fönster måste trodd jag vad galen som ståd det är knådade i en gryta.. hahah....!! efter allt knådande och donande ledde baket mot sitt slut då jag hade bjudit hem halv familjen (resten var upptagen på annat håll, typ lillebror fick dille på att dammsuga åt mamma!?) som var här och åt kvällsmat! Hur mysigt som helst i min ensamma lägenhet på första våning! Go och gláoch MYCKET stolt lägger jag mig och träffar JohnBlund ibland molnen!!

Mest stolt är jag över dagens insatts, jag TVÄTTADE=P Lyssna på detta då! Ställde klockan på 06.00 för att hinna tvätta all min tvätt innan klockan blev 9, då jag började skolan!! Så hej å hå sa jag glad i hågen sprang jag medlätta steg upp i -10 gradertill tvättstugen för att lägga iin min första tvätt.... =) Men oj va bra det blev... Allt färdigt precis till klockan 9, då jag fick småspringa till föreläsningen! Men vad gör man inte för att få sin tvätt tvättad! 

Ikväll blir det tåg ner till min käraste för att möta honom på flygplatsen... Jag ska leta efter någon med basker sa han. Men hallå som om jag inte känner igen min egen pojkvän!!  ;)  

Simma lugnt ikväll ni som ska ut och rulla runt, själv ska jag dansa till let´s dace i vardagsrummet med en brasa i ena hörnan!

Jag vill faktiskt med sista ordet säga att idag måste jag hänga ut någon utanför skeppet och det blir DEN person som har hand om vfu planeringen på min utbilnig... Jag, fatima och emma har sökt detta person hela veckan.. Varje gång vi har varit där, har det stått "Kommer tillbaka i eftermiddag" "Jobbar hemma idag, är tillbaka imorgon" osv. Men va f** hjälpder det oss att du sitter hemma eller inte är på ditt kontor när vi behöver dig!!!!!!!!!!!! Dagens ungdom, dom tror att de kan göra hur som helst! ;D Nej nej bara på att igen på måndag och försöka nå honom!

hej och hå nu lämnar jag detta med ett leeden på läpparna =) !

solen skiner utanför mitt fönster!

hej å hå stå på tå!!!

Solen skiner och jag tittar upp och där är det klarblått, ja tusan vilken fin dag det blev idag! Och vad gör jag???? Sitter inne och skriver en reflekterande text som jag vill ha färdig idag, så jag slipper ha den hängande över mig i helgen, för då vill jag bara vara ledig och umgås med wille! Så det är väl bara att bita i det sura äpplet och gilla läget!!

Måste erkänna att idag har jag varit måttligt uppretad! Vaknade utvilad, jätte glad att jag hade sovit hela natten och att jag somnade ganska tidigt efter ett par glas med min kära syster och kusin. Men sedan börjar det... Kommer till skolan och får reda på att jag skulle förberett mig till sista sem. jag blir trött av bara tanken... Men så kreativ som jag är knåpar jag ihop någonting i trappen upp till rummet. Det går bra på sem., båda två... Vi va himlnas bra på att spela teater! Aaa visst!! Men dock har jag försökt att få tag i en snubbe nu hela veckan, som håller i praktiken... Men han va då tusan svårate att få kontakt med än kungen!!! Jag blir så ARG, och när jag blir ARG är jag inte nådig!!!! Känner en sådan panik för detta... Börjar dra ihop sig !!!! Sen kommer jag hem och sätter mig och börja skriva lite på min text och tänkte jag skulle fixa tågbiljett till helgen, och trodde jag kunde åka ner tidigt för att han skulle komma runt 4, men acknej, då kommer han inte försen vid 19!!!! Jag som hade planerat så mycket.... Alltid så när jag planerar... Brukar alltid gå i stöpet, så tyvärr har jag nog dragit mig till baka med överraskningar och planerande.... För när man ska planera någonting måste allting klaffa, och det gör dte inte om någonting fallera!!!! Då får man göra om och göra rätt!!!!! Citat löjtnant M.


Nej nu tillbaka till min text.... Bara 1 A4 kvar... pust! Tjohej

Välkommen !

hej alla glada!!

Nu ska vi se om jag också fastnar i bloggträsket... kanske kanske inte... Tror att detta kan vara en bra terapi! Att skriva av sig!
Någonting jag är bra på är att skriv om ingenting och allting.. från världens minsta microskopiska varelse som man hört på nyheterna till vilket tyg jag ska köpa till min fotölj jag har i entrén! Jag förbereder er... Det kan hoppa lite i mina tankar! That´s me!


Jag menar vem är jag... En tjej som är uppvuxen med grisar, hölass och madicken! Har trivts i skolan så hon börjar läsa till lärare. Fast egentligen vill hon bli lärare för att göra ett gott intryck på eleverna "dagens ungdom"...!? Hon gjorde lumpen ett år och lärde känna sig själv och människor som kommer att betyda mycket i hennesliv. Bland annat Hennes stora kärlek, som för övrigt är på väg att göra en hjälteinsats för sverige i ett annat land (Så stolt över honom!). Det är jag det!


Nej nu tillbaka til verkligeheten och skolarbete!
Tjingeling so long!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0