bakom lyckta dörrar....

Ja, när man är med sina bekanta och vänner visar jag en postitiv och en lätt sida av detta, inga problem allting springer på som vanligt. Jag har en massa att göra och det rullar på! Det blir mycket skratt och leenden. Men sen kommer jag hem, när jag låst min röda dörr, är det inte så kul längre, det ör ingen fröjd, ddet är som om jag har ett ton på mina axlar som jag ska bära, det enda jag kan göra är att lägga mig ner och kanske kanske om jag orkar sitta upp.... Det är nite alltid så bra som det ser ut helt enkelt! Det tär på en och tar ut sin rätt, men jag står upp och gör det bästa av det. Men nu när man är mitt uppe i det så är det jobbigt! Men vad ska jag göra, lägga mig under ett täcka och gömma mig... haha det fungerar ju inte så! Jag är ju den som stöttar och är stolt, det är jag absolut! Det ska jag inte säga någonting om, jag är så otroligt stolt, så nu fattar inte! Om jag kunde vara lika modig och ha samma glöd hade jag varit minst lika stolt över mig själv! (jag är stolt över mig själv, men jag hade varit ännu mera då..) Men nu när man hör så mycket, det är mycket som rör sig under den bonda kalufsen ska ni veta, varje natt varje dag, varje gång jag tänker!! Men det är väl så för oss alla!

Men jag är också världens lyckligaste!!

Nu ska jag strax iväg på saffari av fladdermöss, spännande!! Kanske lite kuslgt men spännande!!

öland here i come....

Ja nu är väskan packad, kläderna är framplockade och räkningarna är betalda! Ännu en vecka som startar bra, i eftermiddag åker jag till ölandet igen. Dagen började när jag vaknade vid 8 tiden, drog mig ur sängen med massa grus i ögonen, en dusch sedan vidare för att jobba, skippade frullen, så tråkigt att äta själv när man är ledig... Ensam på jobbet strosade jag runt, sjöng lite och donade en massa, tiden gick och jag ringde och väckte syster för att få hjälp med storhandlingen till jobbet. Va snäll och hämtade henne, plus att jag var duktig och köpte varsinn fralla och en kringa på broqvist till oss! Det gick riktigt snabbt att handla, var inte en kotte i affären, så desto snabbare tillbaka på jobbet för frukost! Gott som bara den var det med te och en fralla! Donade vidare med det jag skulle uträtta där idag, vattnade blommorna och dammsög färdigt! Sedan bar det av till mormor o morfar en liten tur, lite småprat om allt och ingenting, åå stackars mormor hon är så orolig för wille nu när han är iväg, hon ser ju på nnyheterna.. hon är så söt, hon brukar titta bort när dom pratar om området. Men de är så nyfikna om hur det går för honom och allting där. Men nu är hon lite lugnare när hon vet att jag pratar ofta med honom och allting är bra med honom! Det blev en liten runda på staden med syster, hon shoppade loss på indiskan, massa rea överallt just nu! Nästan så man blir yr i bollen! Men men om det är vad som krävs för affärena...

Nu ska jag snart pysa iväg till annie för lite pannkakor för att sedan sätta mig på tåget till mitt sommarparadis!

Ni får ha det så bra och njut av vädret som ska komma, de säger att en värmebölja är på väg, men vad vet jag!! Vi får hoppas på fint väder i slutet av veckan, för då blir det ut en sväng med segelbåten! Ska bli riktigt kul, oj oj o hoj hoj va jag ser fram emot det!

Efter regn kommer solsken!

från kojja till slott...

Ja nu är allt flyttat, och det börja komma iornding i huset. Jag känner ingen som har så mycket sladdar som william! Helt makalöst! I varje flyttkartong ligger det sladdar... haha han är för söt!
Ihelgen har jafg och matilda haft en riktigt mysig helg, vi tog bilen ner till karlskrona och besökte doris, bernt och dogsen. Himla kul att träffa dem =). Sedan blev dt shopping i la staden! Mycket fynd blev det, bla ett par skor till mig, ovanligt? Nej! å så snygga de är! Kanske sommarens skossingar! Vem vet? Det vet vi inte försen efteråt! Sedan bar det av ehm till wille, detta enorma hus som han nu ska bosätta sig i. Men dock så mysigt. Högt i tak och massa fönster. det blev en liten spakväll för oss, med ansiktsmasker och gurkor för ögonen. I lördags blev det bullbak, sol och grill med doris ch bernt, mycket trevligt!

sammanfattningsvis har det varit en jätte mysig helg, vi har inte gjort för mycket bara det vi ville, så himlans skönt, inga måsten alls! Nu har jag precis kommit hem och tror minsann att jag ska mysa ner mig litem är alldelses slut, imorgon blir det lite jobb på förmiddagen och sen får vi sa vad veckan har att erbjuda mig, tror att det lutar åt ölandet igen. Och sen rullar bara dagarna på och det bästa kommer hem till mig några dagar igen. Då blir det kvalitetstid på hög nivå! Det är minsann jobbigt nu när man ät mitt i det, men sen när man väl ses igen då har na n lixom gjort sig förtjänt av att träffas! Men visst längtar man tills det är klart där nere, nu är det så oroligt så till och med att jag får lite ont i magen när jag lyssnar på radion, det har varit ganska nära nu några dagar. Men vad vet vi om vad som försiggår där nere EGENTLIGEN! Det mesta är hemligt, så det är bara att förlita sig på tv och media! Jag kan känna lite så, att jag behöver inte veta vad som händer, eller vad de gör, bara det inte händer någonting allvarligt! För jag kan ändå inte i min vildaste fantasi förstå vad eller hur det är att vara mitt i det.

Slut med en massa babbel! Hoppas att ni alla njuter av det som vi har! För vi kunde haft det sämre!

va nöjd med allt som livet ger!



semester, ljuva semester!

Ja nu är jag här, på öland och har min flrsta förtjänta semester! Slutade i fredags med pompa och ståt!! Efter jobbet tog jag bilen och styrde min kos mot ölandet där resten av familjen befann sig! Så nu sitter jag här som alla andra somrar i mitt liv. Det är här jag tillbringat alla mina somrar i princip, min uppväxt på öland! Så underbart att man har fått den möjligheten till detta, tack mamma och pappa! Sitter här och tittar ut över kalmarsund och dess liv! Det ligger en massa fartyg som är ankrade och väntar på bättre tider...  Kanske mojnar vinden eller så snart får de tillstånd att ta sig mot hamn.. vad vet jag! Vad det är skönt att ha semester, men det är också ganska nice att ha ett jobb! Det har hag blivit kvitt denna sommaren, första någonsin som jag trivit verkligen på ett jobb, bra kollegor, kul som attan!! Kul att man är välkommen nästa sommar också!

Nu ska jag och mamma strosa iväg och lägga på ett kuvert på lådan, till ett brölloppspar! All lycka till dem!

Cykla försiktigt, det regnar ute!!

Många soliga hälsningar från mig!

Putte i blåbärskogen!

Ja idag har familjen tajoton varit i skogen och plockar 6 liter blåbär. Så himlasn mysigt var det! Vilket lugn det är, snacka om terapi!
Helgen har varit ganska lugn, i fredags va det lite ferre som annie fixat ihop, trevligt! I lördasg var det bara sleet hela dagen, kvällen blev det lite kinamat, ostbåhar och en film! Massa mys! IDag som sagt var det båbärsplock. Nu ska jag snart in i en dusch ska på konfirmation! Trevligt ja visst!

Imorgon börjar sista veckan på jobbet för detta året! Ja, för jag är redan inskriven till nästa år. Så himlans skönt att veta att man har nästa år med! Framför allt kul att de vill ha tilölbaka mig! Jag ska säga det, med handen på hjärtat, det är första jobbet jag verkligen trivs på, med bra människor runtomtkring mig! Kul är rätt ord! Det gör så otroligt mycket n'r man kommer in på ett nytt jobb, att man får ett bra bemötande. Som tur är kände jag redan några där, men ändå! I onsdag blev jag medbjuden på pokerkväll, tur att man är en stjärna som man spelade skiten ur dem! Hahha nja.. sisådär! Men kul var det och mycket skratt blev det!

Ne nu ska jag dona lite här innan jag pyser!

Sola lungt i södersolen!

my place!

Helgen har gått och det är måndag igen. Det blev en mysig helg på öland i goda vännerslag! Det blev en liten släktträtt med kusiner och sysslingar! Vi hade kanonväder, så der blev en massa badande och spelade av beachvolly, himlans skoj är det! Planerad utgång i kalmar blev restaurangbesök i färjestaden, p ga av ÖSREGN!

Måndag igen allt flyter på, dock fick jag i mig nå¨got olämpligt i går så jag ha legat och mått så dåligt hela natten, inte ville det komma ut heller, bara tomma kvalmingar! Uscha! Det är hemskt att vara ensam när man mår så dåligt! Men sånt är livet på en pinne! Har mått sisådär hela dagen, känner att magen inte vill vara med mig.... Dumma mage! Men hoppas att det blir bättre tills imorgon. Trodde faktiskt att jag inte skulle palla med dagen idag, men jag uthärdade på jobbet och slet, kanske inte så mycket som jag brukar men jag gjorde mitt bästa! IMorgon ska jag vara 110 % igen!

Nu ska jag stänga ner här, anniepannie kommer och hämtar mig. Ikväll är det allsång i linneparken med henne och pappa! Massa mys blir det! Sedan hoppas jag på ett rejält långsnack med wille så jag får prata av mig lite! Bara babbla om allt och ingenting. Tyvärr blir det inte samma som när han är hemma, då kan man bara lyfta luren och berätta precis vad som har hänt, nu får jag nästintill skriva ner vad det är jag ska säga, annars glömmer jag det ;). Men det är en charm det också!

Ni får alla ha det så bra! Bara två veckor kvar sedan sommarledigt! Så skönt!

Simma lungt!

Kram

åska och skitväder!

Sitter i holstorp och gundera på om jag egentligen ska ha igång datorn... åskan kommee n'rmre! Bäst att jag snart stnger av! oj oj va de smäller utanför! Men vad ska jag d¨göra hela kvällen. Annie jobbar kvällen ikväll, ingen datonr och ingen tv när det åskar! Kul, ska jag spela skitgubbe med mig sjlv! nja tror inte det!

Satt och pillade lite ¨på datorn nu, och fann en liten sida... Ja i och med att han jag tycker om så mycket befinner sig just där nere va det ganska intressant att läsa en blogg om det. Den fick mig att ta in intrycken som det skrevs om, och om det han har berättat. Det är inte lätt för mig att förstå¨hur det 'r där, g¨r inte alls att föresälla mig, men dennahjälpa mig lite. Men det går ju knappt att bar tro att man förstår, det är en sådan skillnad i gentemot vad vi lever här, i en skyddad värld från allt ont! Om jag hade levt där nere hade jag redan haft 5 barn och nästan levde på slutklämmen på mitt liv-. Det 'är lustigt att det skilljer så, vi är ju faktiskt likadana allihopa fast ändå inte! Läs gärna den, speciellt ni som ärmina vänner och hans vänner, fäör att få en fröstålse!

http://blogg.aftonbladet.se/afghanistanbloggen


Nu måste jag nog shutta ner datorn och n'tet så ingenting pajar... Vore inte speciellt skoj!!
Fårner och röja i kylen efter mat ist'llet! *ta bör man annars dör man!

Ps. tusan va de rullar på på jobbet! Är grym arbetare! Kul är det också! exakt idag har det g¨tt halva tiden, och oj vad det har sprungit på! Till helgen blir det öland, massamys med syster oc kusinerna!!

Akta blixtrana mina vänner det är enorm kraft i dem!!

RSS 2.0