söndagsseg...

Ja då var jag back on track igen efter gårdagen!! Tusan va trevligt det var!! Började med lite mat, tacos, hos matilda med marcus. Massa gott var det, sedan blev det modevisning för mig och marcus, det var det dära med att välja rätt kläder för kvällens ändamål! Lättare sagt än gjort, ja visst! Men till slut blev det som det blev ;). Sedan bar det vidare hem till mig, för samma problem, men som lätt löstes med en nyinköpt tröja! Brudarna trillade in och dimman kom... haha nej så farligt var det inte!! Tusan var trevligt det var... utång på campus! Mycket folk, sen när har jag gått ut vid halv 10 en lördag??? Så mycket folk var det, att det gällde att komma i tid, kom in efter 30 minuters väntan och två kissepauser!! Dock inte så mycket folk man kände, mycket nya småpluttar som börjar nu... Tror dock att många av dem där inne var bra mycket äldra än mig, knndes så iaf! fast det kan ju också vara min längt som jag jämnt har problem med på dansgolvet, trotts det råkade jag dra till mig uppmärksamheten från en utbytesstudent genom mina armbågar som, jag förstod efter ett tag, inte pratade svenska!! Det är bara att le och fortsätta dansa vidare med sina vänner =).
Efter mycket trängsel, några armbågar och en himlans massa skratt bar det vidare, ut genom dörren in i mörkret, plockade blommor, matchade rent av mitt kök... Emma, hoppas linus blev glad för dina!? Och att du fick skjuts hela vägen hem!! Jag och matilda drog oss vidare in i dennis lgh med en jädrans massa folk, käna och okända! Trevligt! Fick nog gick mot min dörr, plockade ner ciderflaskorna i matildas korg, som senare hamnade på marken oturligtnog! MEn det löste vi det med! En skål med ostbågar och lite tvtitt innan ögonlocken föll ner på mig och jag vaknade några timmar senare utvilda ocg pigg som en primadonna!!

Sleten dag i dag, köpte en stek som jag och min syster har gjort idag! Gott blev det, sås poatis och stek! Tror inte det är många som äter det på en söndag som vi ;). Åt, hyrde film och gjorde äppelkaka med vaniljsås!! Ja och nu sitter jag här och donar inför 100-års kalaset som ska hållas om en vecka!! Guu va trevlgt det kommer att bli!!

IMorgon börjar skolan och rutinerna kommer in i mitt liv igen! Ska bli skönt! Tack för att jag läser och försöker att bli något! tack migsjälv för det!! Och inte sitter och är arbetslös... Tack!!

Nu måste jag forsätta!

Tjingeling

Dagens visa: Gösta Linderholm, Rulla in en boll och låt den rulla... Lyssna på den!

sol i sikte!

Ja, nu är sommaren tillbaka, för att stanna,sköööönt!!

Fixade nog det idag, klart jag gjorde, jag är ju bäst ju!! Mental instälning, allt handlar om instläningen, det säger min pappa iaf, han ska man lyssna på!!!

Har gått en skön runda runt sjön med filippa och nova idag i sommarvärmen. Och nu snart ska vi åka och hyra film, män som hatar kvinnor, har inte sett den innan, så det är på tiden! Det blir filmtajm det!!

Imorgon blir det soooftisch, ska hämta en soffgrupp med mamma som vi ska ha på öland n'ästa säsong! Det blir kanonkalas!! På kvällen blir dte fotboll med matildav'nnen, heja hennes bröder!! På lörre är de ferre!!

Simma lungt i din käras ögon!

Tjingeling!

snart...

Pluggat idag, kikat på golfprylar, pluggat lite till, sovit, tvättat, pluggat, ätit gröt med lingonsylt, och gått en kvällspromenad på campus, alla festade men jag var tvungen att sitta hemma och plugga... KulJul...!! Men imorgon är det min tur... eller rättaresagt på lörre då är de ferre!!

Nu åker jag hem till mamma och pappa, måste sova i natt... går inte med festen i lägenheten ovanför... haha... så de kan gå!!
Önska mig lycka till, Lycka till klara!! Du kirrar biffen!!


Dröm sött och dröm om din drömprins!!


Dagens låt... Heaven, brucan...

Dagens låt!

Jag glömmde ju dagens låt... Här kommer den:

http://www.youtube.com/watch?v=ZthNYozVwNM&feature=fvst

Det svänger!

bullar i stora lass!!

Jag vill börja med att säga, att jag är lite bättre att uppdatera min blogg än vissa andra, t ex han jag är förälskad i... humm... haha! ;) PUNKT!

Ja då var det tisdag, dagarna trillar iväg och allt närmar sig! Tenta på torsdag, pluggar lite iaf. Men jag jobbar på det iaf. Inte så lätt att plugga själv! Faktiskt!!

Idag var en jobbig morgon, ville inte alls stiga upp, låg faktiskt och somnade om hela morgon, fram till halv 10. Sedan med ett jätte hopp upp ur sängen och började baka bullar, tyvärr fattades det lite mjölk, så jag fick cykla till ica och köpa mera, vaknade till! Började baka, under jäsningen åt jag frulla pratade lite på msn. Försökte också titta lite på läsandet, givk si så där måste jag erkänna! Men när bullarna är färdiga ska jag sitta mig i lung och ro och läsa, det blir alla muskerna idag! Ska bli skönt att börja skolan igen, så man ha en massa människor runtomkring sig! Speciellt när det ska göras skolarbeten...!!

Guu så gott det börja lukta nu, har öppnat dörren, så de som går förbi känner doften av nybakade bullar. I dagens bullar blev det, kardemumma i degen, på är det smör, socker, kanel, vanillsocker och mörk och ljus choklad. Saftiga blir dom allt!!
Får nog bjuda hit pappsen på fika sen, han har varit sugen på nybakta bullar allt för länge nu!!


4 Veckor kvar nu, ja precis, igår bokade vi resa till Italien, Pisa! Ska bli så roligt, och jag behöver verkligen hitta på något! Som pricken över i:et kommer vi dit för en billig peng, bra för en fattig student! Kan shoppa destomera, fatta ni va skor man kan köpa i Italien, rena rama paradiset!!

Mamma ringde precis, hon har fixat en tid hos en hudläkare till mig, skulle gjort det själv igår, men tusan jag är sjukhusrädd, jag vill ju inte åka dit om jag verkligen inte måst. Kanske blir min dö, men ändå, ogillar det skarpt! Men nu ska jag iaf dit och så får vi se vad de säger om mig! Om jag är dödsdömd, eller vad! Nej det tror jag absolut inte. Men kanske kan underlätta lite för mig!

Nej nu back to work!

Simma lungt och kom över om du vill ha en bulle med mjölk!

Tjingeling

isterband och mackaroonisar (uttalas med engelsk brytning!)

Ja då va lunchen avslutad, isterband och makaroner! Sov hos syster på hennes soffa i natt. hade ingen lust alls att sova ensam i natt! Efter mycket snurrning och om så somnade jag djupt... Lite frulle och skjutsade henne till jobbet medans jag skulle hem och plugga. Ja, för förmiddagen gick åt till plugg! Det var bra, ska plugga i eftermiddag med, men först ska jag hämta min cykel på verkstaden och byta bil med mammsen, för illepilleplutt fyller 16 år idag, grattis till honom! Så han ska ut på gatorna, han får allt börja med den äldre och mindre bilen ;). Det blir nog bra!

Här i området är det fulltös just nu, inspark för alla nya studenter... mysigt med massa folk, blev inbjuden på en efterfest nu på förmiddagen, tyvärr kände jag mer för att plugga än festa idag... Får allt vänta till helge när matildavännen kommer till stan, då ska vi göra byn osäker ;) Längtar efter henne, faktiskt! Haha kram på dig!

Idag rullar denna låten i mina högtalare, blir så glad av denna!! Lyssna, hoppa upp ur stolen och börja dansa!!


http://www.youtube.com/watch?v=B81zdad-RoQ&feature=related

Glöm inte varannan vatten mina vänner, det är en dag imorgon med!!

solsken!!

tjolahopp!!

Är hemkommen från ett solig öland. Åkte igår eftermiddag med mammsen, för kanske en sista vistelse på mitt soliga öland. Och minsann va solen sken idag, låg och prssade ett bra tag.

Ett stopp hemma hos mamma och pappa med en middag med hela fmailjen. Mysigt! Nu är det så att det ploppar upp en massa erbjudanden hit och dit hos mig. För härromdagen blev vi erbjudna att henka på med till Italien, pisa. jajamensan givetvis ska följer vi med. Ska bli rikigt kul, var 10 år sedan vi var på resande fot tillsamans! Så det blir till att planera och dona, åker ju faktiskt om bara några veckor! Massa mys!

Nu blir det att mysa ner mig framför tvn och hoppas på en bra pluggdag imorgon! Ja för imorgon blir det plugg, jobb och 16 års kalas! Trevligt minsann!!

Nu börjar snart nedräkningen igen....

Men först ska vi digga lite till musiken... haha min bilstereo spelade idag.... 

http://www.youtube.com/watch?v=L8sDSONXa4s

det var tider de mina vänner!

Simmga lungt och glöm inte pannlampan när ni går ut, vi börjar närma oss mörkare tider...

lunchdax!

Ja då börjar vi närma oss lunch!

Har pluggat lite på morgonen, dock inte så mycket, har haft ont i huvudet nu ett tag så det blir lite ur fokus, men det ordnar nog till sig!

Funderar lite på erbjudandet jag har fått, så eftertraktad som man är har jag fått erbjudande om att börja spela innebandy igen. Vore sper kul att ta upp den gamla sportet igen. Vi får se om dom vill ha mig! Men ioch med att de frågar efter mig så... hahah!! ;).

Nu i eftermiddag ska jag umsåg lite med mimmi, en fika på stan blir det nog. Har bakat viktväkratkakor, chokladrutor. Såg så himlans god ut,. så jag var tvungen att testa, inte för att jag kör på den dieten.... men ändå! Så det blir nog en fika vid sjön med hembakat! Gottgott i detta väder som vi har idag! Strålande sol och 25 grader varmt! Men får passapå medans man kan!

Nu måste jag fortsätta med lunchen... Ja idag blir det kroppkakor med lingon och lite smör, kanske en knäcke till om jag har tur!! Smaklig måltid mina vänner!

ps. ni får ha överseende med mitt skrivande, ibland är jag lite stressad när jag skriver, så då blir stavningen lite hur som.... Precis, acceptera!

Ha det så bra mina vänner där ute!


Ps. snart är det oktober.. bara 5 v kvar!
Kramkalas

Underbart ÄR kort...

ja nu är det roliga över och väntan börjar smyga sig på... han har knappt hunnit åka fören jag saknar som bara den...
Det kommer väl vara dessa två veckorna nu fram till skolan börjar som det kommer vara segt tråkigt och outhärdligt jobbigt! ja för vad ska man göra, jag har en tenta som ligger och väntar på mig som jag måste plugga till, så omotiverande! Men denna gången ska jag klara det!! Var ju bara några poäng ifrån förra gången... Det är nog därför jag har en sådan huvudvärk, för stressen! Men idag har det blivit vardag för mig! 

Tillbaka till verkligheten, har svävat lite på ett moln nu i nästan 2 veckors tid. Tillbaka till de ensamma kvällar, middagar, luncher och det tårkigaste, frukosten.... Men det går fort nu, otroligt fort! snart sitter vi där och myser i hörsmörkret igen. Solen går ner och elden tar över med sitt sken i skogen.

Har hunnit med ganska mycket när han var hemma... Började med en helg på havet med båten. Var kanonväder, så det blev glassa på en ö i havet! En utgång med filippa och marcus. Trevligt! Lite shopping, en sväng på öland med bara lung och ro, ensamma för att vila upp oss efter att alla dragit och slitit i oss. Och så gjorde vi något som slår mycket i sommar, vi var på Utomhus Bio i Eketorpsfonborg, Sagan om Ringen visades, vilken stämning det var där när mörkret föll. Vi såg nog en 4 stjärnfall när vi var där. Vi önskade så det bara sprätte om oss. Jag kan verkligen rekomendera att gå på utomhusbio om ni någongång får fnys om det kommer att vara i er närhet!

Tusan va vi har varit aktiva denna gången, båda två var helt slut, när man väl la sig ner kunde man inte stig upp igen... Då insåg vi att vi var tvungna att ta det lite lungt och bara njuta av ledigheten, inte stressa runt som J21:or. Så då blev det lite mys med en brasa, grillad korv och hamburgare och lite kräftfiske. Va det var avkopplande, bara sitta där halva natten och titta på stjärnorna och stjärnfall, vi kom tydrlign in i ett stimm av fall nu i veckan. 

 Tillbaka till blekinge och för att dona i det nya huset, bra blir det med tiden. Vi hängde upp en massa gardiner, så nu ser det mer bebott ut! Det är en så mysig stämmning i huset. Ska bara till lite mera möbler, sen så! Pang så var det helg igen och Sailet i karlskrona, inte så mycket att ha, men det blir vad man gör det till. Vi hade mysigt! Strosade lite och kikade lite på båtarna/fartygen. Och så fick vi en personlig visning på en korvett, haha så är det om man är tillsamans med en inom försvarsmaken med kontakter överallt, det är bra tycker jag! fatta ni vilket häftigt fartyg det är, vilken kapacitet!

Vi är endå ett bra team, jag och wille. Härromdagen när vi var på g till huset på E22:an, står det en stackars tant intill vägen med sin bil. Hennes däck har Sprängts och bilen står intill väggrenen. Här är en som behöver hjälp säger wille och vi sätter igång! Tänk er att stå på en 2-1 fil väg, där det bara är en fil, det är 100 km/h, tajt. Och ni ska slänga på ett nytt däck där det kör förbi massa bilar i den farten. Ja så var det, jag fick försöka få ner farten på bilarna, vissa fattade och andra INTE, det var en bil som missade att hela kön bromsade, så han var på väg in i oss, som tur var kom han på i tid att bromsa.... IDIOTER!!!! Efter några fler svettdroppar i pannan och lite mer skit på fingrana kom vi och tanten iväg med ett helt däck, och vi gjorde hennes dag!
Det gjorde vi bra!!

Nej nu ska jag inte sitta här och mala. Tillbaka till verkligenheten och den tysta lägenheten!

Tingeling!

Blåbärsglass i stora lass

 I full gång med arbetet.....

Hej alla underbara änglar!!

Dagen började som igår, en urrr tråkig morgon, ingen  sol ingenting, bara massa tårkigt. Låg svar under mitt duntäcka tills klockan slog 10. Pappa va snäll och hämtade mig, en fika fick det allt bli! Sedan var det bara att svida om, för jag skulle hälpa pappa i maskinhallen och med tröskan, ja det är faktisk klara vi pratar om!! Jag är fktiskt en llillbonde, och det gör jag jävligt bra! Ute gjorde vi lite nytta, plockade iordning och sopade lite. Blev lunch, mamma och illepilleplutt skulle komma hem, ja då svidade jag om och blev en husa som gjorde pannkakor (eller pappa fick steka dom!) mycket gott blev det. Sedan några dagar tillbaka har jag fått dille på att göra hemmalagad glass, och jag vet att mamma fick en i present av oss för många år sedan, som var en glassmaskin, som hon ALDRIg har använt mer än den gången hon misslyckades, typiskt min mamma!! Nej så jag susade iväg till affären för att köpa mjölk och grädde. Körde en sväng om mormor o morfar också och pratade lite lägesrapport för min kära, givetvis pratade vi om annat också! Och nu sitter jag här i köket hemma hos mamma o pappa, med glassmaskinen påslagen (som ska g¨å i ungeför 30 min till....). Ni kanske vill veta vad det blir för en glass med.... hahaha BLÅBÄRSGLASS!! Egen plockade bär, givetvis!! Jag hoppas verklige  att det blir bra, för jag har kokatihop receptet själv! Men den ser bra ut ska ni veta!! Det är någonting ni borde testa hemma!! Detta kommer jag att göra oftare, så himlans smidigt, men bara slänger ihop ingredierserna och vips så står det i glassmaskinen och gör jobbet själv!

Ja, nu ska jag reda ut resten av veckan med. Idag är det tisdag, kvällen kommer att ängas åt mina kusiner, lite grillning och planering för 100-års kalaset! IMorgon blir det nog tvätt på morgonen och sedan planerad mamma och jag att åka till öland på eftermiddagen. Mycket mysigt. På torsdag morgon/för middag kommer jag att dra mig mot karlskrona för besök och en underbart möte med min älsk! Sedan är det helg, och då vet vi inte alls vad som händer, förhoppningsvos bra väder och några turer på havet!! Ååå va jag längtar!!

Nej nu ska jag fort sätta att kika på min blivande goeglass!!
Tjoloahoppsan sa för klara heter faktiskt ja....

tråkiga måndag!



jag och pluntan som valsar omkring!

Hon är för härlig denna varelse!

Ja nu var denna veckan påbörjad. Igår blev det en mycket bra söndag! Morgonen började ganska sewgt, men ändå, en tur runt sjön blev det, mycket skönt. Vid lunch cyklade jag in till staden för en pizza med systeryster i museeparken! Frö att sedan dra ut mormor o morfar på en utflykt och fika till kronobergsslottsruin och ryttmästaregården! Så trevligt blev det, och ett sådant bra väder vi fick! När vi skulle ta oss hem tog vi en rejäl cykeltur, på minst 15 timmes färd. Inte annat att man hade lite ont i stumpen, men det är bara bra träning för vätternrundan som wille ska släpa med mig på nästa sommar! (vi får se hur det blir med den saken).

Men nu ska jag bli aktiverad av min syster, frö detta är tusan ta mig denm tråkigaste dagen på väldigt läääänge... Alla jobbar och det finns ingenting att göra! Bajamaja på det! Men nu ska jag iaf dra mig mot nya äventyr! Kommer det inga till mig får jag ta mig till dom! Så är det!

Sola lungt i bland regnmolnen!

soligsöndag!

Godmorgon! Det är det absolut, en god morgon! Sitter framför tv och kikar på tv4 godmorgon. Det är nästintill det trevligaste programm som sänds! Tusan vad tiden springer iväg, nu har hela juli försvunnit och augusti är på väg in i våra hem! Men jag hoppas verkligen att sommarvärmen kan visa sig lite. Speciellt nu när mannen myten legenden är på väg hem till oss i sommarsverige. Meningen är väl att vi ska komma ut så mycket som det bara gå på havet med båten. Appråpå det, i torsdags styrde vi våran kos mot karlskrona och segelbåten. Vi kastade loss och backade ut oss ifrån båtplatsen och styrde ut mot öppet hav, solen sken och lagom blåst.... Där satt vi och bara njöt av sommaren i sittbrunnen! Det blev en underbar helg på havet.

Nehe nu ska jag väl fortsätta lite här hemma, dona lite och plocka lite. Kanske en runda med filippa senare och prata lite skvaller. Ni får alla ha det så bra, så ska jag sysselsätta mig så tiden går snabbt så det snart blir helg igen ;).

Simma lungt!

RSS 2.0