mår illa som en gorilla!

http://www.youtube.com/watch?v=6fAITZqkvIE&feature=related

hahahaa... en av mina favvolåter under 90 talet!

Vaknade tidigt som tusan idag av att jag mådde bauta illa! Och ja, efter två timmar visade det sig hur det skulle sluta. Jag ligger och kramar toalettstolen! Usch fy och fan va det är äckligt! Blir bara illamående av att skriva om det... uscisch!

Så dagens aktivitet har inte varit så mycket aktivitet! Sovit, drömmt en massa och har krönts till årets sappdrottning!

Jag är ju ledig i dag, och hade en massa planer för dagen, klippa mig, kika på klocka, köpa tullipaner dvs. gå på torget och mysa! Men hela dagens planer gick i stöpet!!
Jag kanske är spufri i morgon så jag kan uträtta något iaf!! Tål inte det här att inte vara helt hundra, jag måste ligga på topp hela tiden, men ibland vill inte kroppen det, måste nog börja lyssna på vad den säger till mig!!

William skulle komma upp till mig idag efter att han jagat färdigt på ovesholm. Men vi får se vad han bestämmer sig för, han vill ju inte bli sjuk om det nu är det jag är. Eller om det är stressmagen som visar sig!! How knows..?? Föresten sköt han en grisebasse idag =)

Ne nu ska jag mysa ner mig igen, kanske gå en liten runda så jag får lite frisk luft i lungorna! Vore skönt!


Kör försiktigt i snöyran som far runt i januari månad!
http://www.youtube.com/watch?v=gH-nywfotBc

// kossan!

Gott nytt!!

Ja, nu har jag min kärlek hemma igen! Otroligt skönt, spänningarna i kroppen har äntligen lagt sig, tanken att han ska åka igen börjar att tyna bort och jag ser varje helg tillsamans igen!

Julen var otroligt mysig, med vad allt det innebar!
Nyåret skålades in med gott sällskap och med många skratt!
Min kärastes födelsedag blev en myspys dag med slapp, wii-spel och planka och gott sällskap!

Nu har jag bara några dagar kvar av att njuta av ledigheten innan skolan börjar igen, för nästa ledighet jag få är till sommaren! Njut till tusan! Men det jag mest njuter av just nu är att jag har wille i närheten av mig!!

Varje dag öppnar en ny dörr!

RSS 2.0