röd!

Röd är tomaten, röd är tomte, röd är blodet och röd är jag efter en dag i solen... haha! Vilket underbart sommarväder vi har mina vänner! en hel vecka har det hållit i sig, denna värmebölja. Och det ska fortsätta, det är bra, för nästa helg blir det öland med sol och bad! I helgen har jag hunnit med endel. Fredagkväll blev det jobb, det var allt trevligt att skramla ihop lite i kassan. I lördagsmorse, vaknade jag 6, halv 7, 7 och halv 8 fick jag nog och gick upp. Packade lite och sen tog jag mig en runda runt sjön, det är så otroligt skönt att gå så tidigt, man vaknar lixom till.Sedan blev det en lättare frulle (finns viss anledning till det, tomt kylskåp!) sedan bar det av till gnosjö och matilda, hämtade upp alexander och sedan brummade vi i väg mot denna metropol! När vi kom upp bar det av mot chapaarall, kikade på en westernschow! Tusan va kul det var, låter det fånigt så låt det göra det, jag tyckte det va kul! På kvällen blev det ferre hos matilda, alltid lika kul att festa med hennes vänner! Tack matilda för en otroligt mysa helg!
Idag åkte vi hem hyffsat tidigt, skönt att vara hemma lite inna man börjar jobba igen! Så det blev ganska mycket softish idag. Solade hemma hos mamma och pappa, hjälpte pappa lite i hundgården med med häcksaxen! När jag väl börjat klippa kan jag inte sluta! haha... Sedan åkte jag och mamma en sväng på vespan. Ååå det är så mysigt, håret fladdrar, det fläkrat så skönt och man känner lukten av svensksommar! Det bar av hem till mormor o morfar med varsinn glass till dem =) där satt vi och mös i solen! Nu i eftrermiddags cyklade jag och mtte upp lisa och daniel för ett dopp i det blå! barnsjön blev det idag! Så himlans skönt att bada i denna värmen.

Nu ska jag strax göra mig fin. Jag och min familj ska ut och äta. Det blir en liten mysig sommarkväll med familjen!

Bara några veckor kvar sen kommer min stora kärlek hem igen. Det går snabbt när man har roligt! Så nu ska jag ha sjukheliske kul!

Sola lungt nu så ni inte bränner er!

Peace!

Underbart Är kort!

Nu är det sommar och sol! Har börjat jobbat, är på andra veckan nu. Tre veckor kvar. Som det susar på! Min älsk har varit hemma på besök. Men nu är han tillbaka på jobbet. Stilheten och lugnet har lagt sig över klara igen, nu börjar samlingen av kraft att börja igen, tills han kommer hem. Då blir det massa mys! Det har varit så underbart att ha honom hemma! Det är det bästa det bästa det bästa som finns!

Nu ska jag sova, upp vid 6 imorgon för en arbetsdag. Lönen är också varmt välkommen imorgon! tackas! Nu till helgen är det fullrulle...!!

Ha det kanonkalas!

Godnatt mina vänner!

världens lyckligaste!

Har min älsk hemma igen! Ååå så myspys! Vi har hittat på en massa skojskoj. När han kom så överrraskade jag honom på stationen med han mamma och pappa... hihi! Va vi hade planerat. Sedan har vi strosat runt i staden, Ätit på restaurang, massamys, kikat på möbler, slappat framför tvn, grillat, hållit på att köra på ett vildsvin, spanat in det nya huset, en massa gånger, varit på loppmarknad, firat syster och bror, jag har börjar jobba 7-16, en sväng på IKEA shoppat loss till huset, hittat på en fyndig sänggavel med sängbord för 150 spänn...! ett sådant kap! Ikväll är vi på olika håll, men imorgon tillsammans igen. Jag åker ner efter jobbet för att fira en underbar midsommar med min älsk, Det blir nog ett tält på en ö med grill och jordgubbar! Sen va denna veckan slut, tyvärr far han vidare till nya äventyr. Men dey går så jädrans fort, sen är han hemma igen.. hihi!! Ha en underbar midsommar!

Massa kramar!

vilken värld lever vi i..???

Sitter och läser på aftonbladet, om Theres som blivit mördad, brutalt! Jag fattar inte att det finns så otroligt hemska och kalla människor som kan göra någontong sådant. jag förstår inte att människor som jag, kan vara så tomma på känslor så tomma att de kan ta någons liv, att släcka någons ljus. Att dessa människor har ett sådant hat inom sig att kunna göra någonting sådant. jag frågar mig, är sånna människor värda att leva på våran jord? att förstöra någons liv, och tusentals runtomkring? Jag kan fundera på hur deras föräldrar känner sig, de som gjort någonting så här oförlåtlingt! Vad är det som inte stämmer, vart ha det gått fel? Jag kan bara spekulera! Men har man inte mer koll på sin son eller dotter än att de kan mörda en annan människa, hur lämpade är de då att stå där som två utsatta! En reflektion är, när man ska adoptera, går man igenom tusentals kontroller om både det ena och det andra, man ska inte ha några defekter allt på sig. Men att föda ett barn är inga kontroller alls, det är bara att ploppa ut en unge, men att ta hand om den, eller kunna försörja sig är det ingen koll på! Det är helt ok, om du går på droger, super dig full, ingen inkomst mer än socbidrag och barnbidrag och inte har någon far till barnet att kläcka ett. Men att adoptera ett barn måste du vara en mönster människa! Vad är detta??? Ska inte alla barn ha samma rätt till att komma till världen, att få en drägling uppväxt och liv!? Men visst ser det olika ut på olika ställen. Men det var som sagt bara en reflektion (över vårat samhälle!)..... Nu är jag inget hatisk människa, jag vill bara inte se de barn som inte har några gymnastikkläder på gympan, eller inte kan ta hem några kompisar för mamma eller pappa är full, eller rent av att de inte har någonstans att bo. Det är ju faktiskt bara barn, som vi ska vårda och uppfostra som om det vore jag själv. Men visst ska alla vuxna människor ha rätt till barn, det säger jag ingenting om, men de borde fundera en och två gånger inna de skaffar, har de resurserna. Jag skulle kunna sitta och skriva om detta hela dagen. Men det ska jag inte, men för mig är detts så otroligt viktigt! Ps. Jag vill inte påpeka att kärlek är ändå viktigast, att barn får känna närhet och tillhörighet!...


Men nu ska jag fortsätta med potatis och purjolökssoppan, får middagsbesök idag!

Vill bara säga att jag är så otroligt tacksam för att jag är född där jag är. Har haft en bra uppväxt, underbara föräldrar som alltid ställer upp. Har jag problem kan de alltid hjälpa mig!

Ta på puffarna på armarna, för regnet öser ner idag!



all eld slocknar om man inte håller den vid liv!


High chaparral! Visst är vi söta!! hahaa....

Tisdagmorgon, sommarlov! sitter och funderar på vad jag ska hitta på idag... humm inget planerat alls, förren ikväll då det blir student hos en släkting. Trevligt hoppas jag på! jag tror att jag tar den ganska chill idag, allt tar sin tid! läsa tidningen lite, titta på lite tv. Kanske krypa ner i sängen idag. Ja man får njuta så länge man kan. Nästa vecka börjar jobbet. var där igår och fixade passerkort och lite så. Så nu är jag förberedd för fem veckors slit! Ska bli riktigt kul att vara på ett nytt ställe som jag aldrig varit på innan. Mycket spännande! 

Nu börjar dagen komma närmre och närmre! Precis i början känndes det som en evighet, men nu är det typ bara 3 dagar kvar. Egenetlgen vill jag bara krypa ner undert täcket och sova, sova tills han kommer hem! Det går ju mycket snabbare då.. hihi!

Nu precis blev det bestömmt vad jag ska göra idag.. Mimmsan ringe, det blir att susa ner till la stada med henne. Umgås lite prata lite. Verkade som om det var något hon ville berätta...

Ska fixa iordning mig nu. Ni få ha en underbar dag idag, solen skiner ju faktiskt över våran stad idag. Bara ut och njut, det verkar som om den inte kommer att synas nu på ett tag, tyvärr ska det vara skitväder i helgen, och jag som skulle ut och åka båt. Men det finns regnställ och varma kläder ;), eller hur wille???

Tjoho!

gottegott

Det blev fantastiskt god! Mycket stolt över mitt mästerverk!

I wish you were here...

Precis hemkommen från la familia. Har blivit en bra dag i dag med massa uträttat. Dagen började med ett kikin hos matilda, hämtade cyklen och tjatade lite. Sen kom min kära syster och hämtade mig, vi var ju tvungna att köpa ett paket till vår fader som fyller år imorgon. Kom på värsta paketek, ett par badbyxor, ligger lite i tiden att få det nu till sommaren! Så ett par frank d.. blev det. Snygga! Och så hittade jag mig en bikinidel, ja för till saken hör det, att jag har sytt mig en överdel för något årsedan, som jag knappt aldrig använt, skitsnygg svart... Så hittade jag mig ett par matchande trollor, så nu har jag beach 2009 bikinin färdig för bruk! fattas bara solen och gassset!

Sedan bar det vidare till vallokalen, ja man måste utnyttja sin röst! var typ bara jag där, men jag hoppas att det är flera som röstat än mig!! Ja, då fick jag det också gjort! På eftermiddagen styrde vi kosen mot mamma och pappa. Hela familjen (det blir ju inte hela familjen för jag är ju inte med men ändå...) utom jag skulle på körkortsintroduktion, så de får övningköra med lille prinsen. Tyvärr har jag inte haft mitt körkort så länge.. Men medans de va där, smidda jag planer på godset.. muhhaaa... Pappa fyller som sagt år imorgon, tyävrr är han inte hemma, för han ska till karlskrona och sjösätta båten, jobba och lämna grisar... Så jag bestämmde att vi firar hoom ikväll.... Så jag gjorde en enormt fin smörgåstårta, Italiensk till och med!
Och när jag ändå var igång, fixade jag ihop hallonmoussetårtan som vi ska ha nästa helg när vi ska fira med släkten (Det är givetvis frysen!). Men himlans vad en massa moment det var att göra den. Men den blev fin också, rosa och allt! Jag var en rikigt hurtig en som donade i köket.

Sen gick jag och drömmde för mig själv där i min ensamhet.. Undrar vad jag gör om 10 år, vart jag befinner mig, vad har jag gjort och hur kommer det att bli... Spännande tänkt. Men jag kom fram till att man ska inte spekulera i det, man ska leva här och nu! Det blir bäst så! Jag tror iallfall att allt kommer att gå bra =)Om det är som jag har det iag... på ett ungefär! Kanske en knodde, kanske ett hus en båt vid havet! Det är min dröm!

Imorgon har jag sommarlov! Då blir det lite jobbsnack och planering, besök hos mormor o morfar med napoleonbakelse! Och sen får vi se vad som faller mig in. Jag kanske ska köpa mig en tavla och måla lite.  Ja som sagt jag får se, jag har ju sommarlov! Denna veckan är slappevecka, sen är det jobb framtill v 29. sedan 6 veckors semester, hur skönt som helst... Kanske en tur till något knallblått vatten, kritvita stränder och en gassande sol... Det hade varit underbart! Något jag ska göra nästa sommar det är att båt eller tågluffa! Filippa och jag måste ta slag i saken nu! Massa prat liten verkstad! Men som sagt, någongång !

Nej nu ska jag bädda ner mig och försöka få mina timmarssömn, blir väl ett antal i natt om jag har tur! Men man ska vara glad över det lilla! Ska aldrig klaga över det man har, det finns de som har det värra... Det finns alltid dem som har det värre... Ska lyssna lite på heaven. bryan adams nu!

ha en underbar juninatt, med en vacker himeln och din älskades hand i din!


Det blev fantastiskt god! Mycket stolt över mitt mästerverk! 
Den blev fantastiskt god! Är så stolt över mitt mästerverk!

Sverige - Danmark!

Ja, just nu sitter jag i matildas soffa och titta på matchen. Danmark 1 mål. Ganska jämna macth säger källlstöm! 45 min kva. Vi hejar på som det bara går! Vi har bullat upp med chips, moröttsstavar, dipp, coca och tårta som vi bakad dagen till ära, sverige nationaldag! Du gamla du fria! Så himlans god! Ja jag vet att jag är duktigt att få folk att bli läskade, att få människor att längta och vilja ha. Förlåt att jag försöker njuta! Nej absolut här ber vi inte om förlåtelse.. hihi... Jag tycker om att unna mig! Man får passa på medans man kan! var ju faktiskt och simmade igår! Så jag har gjort mig förtjänt av en gottekväll!  

Haft en otroligt kulig helg fram tills nu, igår drog girlsen med mig i bilen en massa mil från växjö, visste inte vart vi var på väg. Jag fick snällt hoppa in i bilen och följa med.... Vi passerade massa skyltar, humm jönköping, värnamo... vart skulle vi... Till sist hamnade vi i gnosjö, matildas hemby hihi... där skule vi bara in en sväng, hömta något, sen tillbaka in i bilen.... vidare bar färden... till slut hamnde vi på high chaparal.. Hahha aldrig varit där innan, men va kul det var! (trotts vädret!) Tusen tack för en underbart kulig fredag! På kvällen blir det filmmys och tårtbottnenbak!

Idag började dagen med arbete! Inte vilken som helst! Jag var först lillbonde, pappa är på öland så jag fick rycka in och prata lite med grisebassarna. hahaha.. där gick jag och pratade med dem och sjöng lite för dem ! Jag har så bra hand med grisarn! Sedan gick jag över att bli frisör, klippte min kära kusin. Så fin han blev! Och till sist var jag målare. Målade lite på torpet med annie!

Nu tillbaka till fotbollen!
Bara några dagar kvar, mitt yberpucko, trodde att det var en annan dag, fast det var en annan... fattat fel, helt dauligt av klara! Men snart smäller det snart gäller det! jag har iaf sommarlov!

Tingeling tingeling!

skogspromenix!

Ja hela dagen idag har det varit en promenix. Skolavslutning! Vi började vid slottet med samling. Där hade vi en massa lek och övningar. Riktigt skojjigt var det! Vi fick leta efter skatter i slottskogen, vet ni? Vi fann dem med! haha... skojskoj! Sedan bar det vidare på en färd i skogen med lekar och tips längst sjön, vidare ut i kohagen med rapp och egen komponerade förevisningar. Till sist lite lättlunch och promenix tillbaka till universitet! Det var en mycket trevlig sista dag med klassen! Vi har haft det välrigt trevligt tillsammans! Tack för en mycket kulig termin tillsammans!

Nu i eftermiddag har jag umgåtts med min syster, var nere och kollade på balen, Så tjusiga de är! Tyvärr har de haft ett enormt tråkigt väder. De stackarna stod och frös i sina vackra klänningar! Sedan bar det hemmåt, bakade lite kakor (ca 100 st) till 100års jubielumet av våran gård! Lite tacos med familjen sedan hemfärd hem igen. Är helt dödstrött idag. Får pusta ut efter många hektiskta veckor. Har inte ens hunnit fundera över vad jag gör knappast. Har inte hunnit med allt jag viljat hinna med. Exempel hälsa på i karlskrona och banditen och disco tjejen! Men jag tackar tusen msn att det finns, kan hålla kontakten och uppdateringen mycket bra! Hade också tänkt att hälsa på sofieskutt i sthlm, med det har inte hunnit med. Skolan har tagit så mycket tid. Känner att jag har behöbt lägga så mycket tid på den också för att fixa det. Det är prio 1 just nu. Vet hur jag blir om jag inte är i fas i skolan, om jag hamnar efter med någoting. Aldrig kul! Men gör så gott jag kan! Till saken hör det också att man går och är lite undermedvetet ororlig också hela tiden. Det tär lite på orken med. Utan att man ens vet om det. Tro mig, jag gör allt jag kan för att inte känna mig orolig.

Imorgon blir det utflykt med tjejerna, treavland. Vet inte vart vi ska, hemlig resa! Lite nervös vart det ska ta mig! hihi!
Nej nu håller mina små ögon som är som dassalock (enligt min syster) att falla ihop. Jag är trött som björnen på vintern!
Gald och en enormt trevlig sommar på alla er! Hoppas att ni kommer må som prinsar och prinsessor hela sommaren! Jag är prinsessa i min egen saga!

en stjärna på häck!

Ni skulle sett flodhästen klara flyga över häckarna idag på friidrotten! Kände mig lite som en kallur! Jag har faktiskt aldrig tyckt om häckar, men det var faktiskt riktigt kul! Det ska jag ha och introducera för mina elever när jag blir färdig!

Ja helgen blev lång denna veckan (eller förra). som sagt blev det lite utgång i lördags med johanna och mimmi, mycket trevligt! Söndagen blev en återhämta dag i solen. För att sedan på att igen på måndagen! Med klassfest med kursarna! himlans kul hade vi, att vi inte gjorde det tidigare. Det blev grillning vid sjön, sedan vidare till beachvollyplanen för att spela. Det är så otroligt kul när man väl kommer igång, det tog ju ett tag. (finns kanske en orsak till det!) Därblev det spel och kladdkaka! Sedan vidare till olympen och brännbollsplanen, dock va det ganska mörkt, så man knappt såg de småsmåsmå konerna/muggarna, och till råga på allt va det så enormt mycket mygg så vi gav upp efter ett tag. Vi drog vidare till eriksplace! Med sång och musik! efter en lång och trevlig dag famlade jag hem till min dörr och min säng! För att sedan somna in i min skönhetsömn!
Gårdagen va en skön dag, alltså ledigdag! Tvättade tvätt, lagademat med matildavännen, gick på stan med kärebroder för att köpa kläder till honom, träffade matilda igen lagade tacos, fick en exta middagsgäst, alexander, trevlig att träffas! blev en lång och trevlig kvätt med mycket skratt och massa skitsnack. Lite analyser och reflektioner över livet och vad allt som hör till. För dem blev det utgång,för mig blev det sängen, kände att jag va tvungen att ladda inför idag! Med orientering och friidrott! Har varit ute hela dagen, blåst, regn och solsken! Kuljul!

Nu ska jag snart cykla till min kära systeryster som är hemkommen från bullen. Se hur brun hon är då! bara en dag kvar i skolan, sen sommarlov! sååå skönt! Längtar!

Det blåser ute! Ha fallskärmen på dig ifall du blåser iväg!

RSS 2.0