Tisdagsmorgon!

gooodmorgon väärlden, vilken uuunderbar dag! God morgon världen!

Började skriva hemtentar igår, skönt att komma igång så snabbt... snart klar med första uppgiften, sedan är det bara två kvar!
Ja, nej det händer inte så mycket annas... bibblan helda dagarna, lite föreläsningar och seminarium, helt idiotiskt att lägga schemalagd tid när man ska skriva hemtenta, idiotiskt var ordet!
Jo en sak händer faktiskt, idag! I eftermiddag ska jag info möte om att åka till grekland, med universitetet, spännande. Jag åker kommer mer, om vad det är för något! Efter det ska Elias och jag ge våran älskade syster hennes födelsedagspresent, först ska vi äta ute, vet inte riktigt vart hon har bestämmt sig för, och sedan 19.00 ska vi gå på musikal i konserthuset! Ska bli spännande!


Appråpå födelsedag, är det Bernt 60 årsdag idag (william pappa!) Så till han skickar jag en fin tårta!

Det är ingen vanlig dag, för det är bernt födelsedag, hurra hurra hurra....Det är ingen vanlig dag, för det är bernt födelsedag, hurra hurra hurra....Det är ingen vanlig dag, för det är bernt födelsedag, hurra hurra hurra....Det är ingen vanlig dag, för det är bernt födelsedag, hurra hurra hurra....Det är ingen vanlig dag, för det är bernt födelsedag, hurra hurra hurra....Det är ingen vanlig dag, för det är bernt födelsedag, hurra hurra hurra....Det är ingen vanlig dag, för det är bernt födelsedag, hurra hurra hurra....Det är ingen vanlig dag, för det är bernt födelsedag, hurra hurra hurra....Det är ingen vanlig dag, för det är bernt födelsedag, hurra hurra hurra....



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0